Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:

PNL! ORBAN, ești un NEMERNIC!

Ludovic ORBAN este un FRÂNAR al PNL nu o LOCOMOTIVĂ!

Suntem în 9 martie, la 19 zile de data limită de înscriere în campania electorală pentru europarlamentare, iar partidul care se vrea liderul Opoziției, PNL condus de Ludovic Orban, NU ne-a arătat lista candidaților – membri de partid sau persoane publice nealiniate – desemnați în urma competiției interne declanșate încă din octombrie 2018.

Ce înseamnă această lipsă de RESPECT față de contribuabilul care, în ultimi doi ani, fără voia lui, a băgat direct în buzunarul lui Orban-PNL circa 17 milioane de euro (7 milioane de euro în 2017 și 1o milioane în 2018)?

Înseamnă că, în mintea infractoare a lui Ludovic Orban, românii sunt niște găini care au un singur rost pe pământul din jurul Carpaților: să ciugulească ce le aruncă el și să ofere PNL-ului voturile atunci când le cere, ca lider. Necondiționat!

De ce ești nemernic, Ludovic Orban?!? Pentru că ne-ai demonstrat asta în ultimele 24 de luni:

  • NU ai făcut nimic pentru ca alegătorii nehotărâți sau cei care nu merg la vot, circa 10 milioane de români, să înțeleagă că a venit vremea să se ducă să voteze și să NU pună ștampila pe PSD-Dragnea, partidul celor mai PENALI politicieni din România;
  • NU ai făcut nimic pentru ca românii din Diaspora să poată vota de pe unde se află în exilul forțat de incompetența guvernanților;
  • NU ai făcut nimic pentru ca PNL să-și mărească exponențial numărul de membri cotizanți;
  • NU ai făcut nimic pentru ca PNL să devină principala formațiune politică din România, într-un moment în care PSD traversează o perioadă cruntă pentru partid, din cauza ABUZURILOR IMENSE comise de Dragnea – Dăncilă – Toader – Iordache, împreună cu Tăriceanu-ALDE și susținuți de Kelemen-UDMR.
  • NU ai făcut nimic pentru a-i atrage pe cei peste 75% dintre românii care acuză PSD de INCOMPETENȚĂ și de proasta administrare a țării;
  • NU ai lansat voci tinere pe scena politică, excepție făcând Prișcă și Câțu, ci ai preferat să defilezi cu aceleași fețe de bărbați buhăite de alcool sau de femei “Păpușa Barbie” deși te lauzi că PNL are 200.000 de membrii;
  • NU ai făcut altceva decât să le oferi lui Dragnea și lui Tăriceanu liniștea politică de care au nevoie pentru a se replia în fața opiniei publice.

N.B. Iar aceasta nu înseamnă că nu sunt politicieni penali și în partidele ALDE-Tăriceanu, PNL-Orban, PMP-Băsescu. UDMR-Kelemen și ProRomânia-Ponta?!? Sunt penali chiar în funcții de conducere. Singurul partid care nu are penali – și de aceea este atât de urât de liderii partidelor cu vechime și de unele televiziuni și ziare aservite penalilor – este USR.

De ce mintea infractoare a lui Ludovic Orban? Ca să fie clar. Orban a cerut bani mită de la Urdăreanu. Dar, pentru că a renunțat la candidatura pentru Primăria Capitalei și nu a ajuns la butoane, judecătorii au considerat că nu a încălcat legea penală, deoarece mita nu și-a atins scopul! Așa o fi, dar un fapt rămâne INATACABIL: Orban a CERUT mită – adică a GÂNDIT ca un INFRACTOR. Mai mult, Orban a vrut să facă afaceri ilegale cu un MAFIOT dovedit, chiar și arestat – Urdăreanu, care l-a denunțat procurorilor DNA.

Întrebarea vine de la sine: Dacă nu are minte de infractor, atunci de ce Orban a cerut mită tocmai de la Urdăreanu pentru a rezolva o problemă spinoasă, când va ajunge la butoane? Că nu așa procedează un om cinstit și civilizat!

Cele două explicații de mai sus, care argumentează titlul “PNL! ORBAN, ești un NEMERNIC!”, le-am scris special pentru PROȘTI – sau cum i-a catalogat Einstein, “pentru cei nelimitați”!

Pentru că refuz să cred că oamenii cu scaun la cap NU s-au prins de jocul anti OPOZIȚIE și pro PUTERE făcut de Ludovic Orban de când este în fruntea PNL!

Și că Orban este un frânar al PNL nu o locomotivă!

P.S. Stați liniștiți! Îi vom lua pe toți la rând, nu scapă niciun politician care se dă mare salvator al poporului român la televizor dar, de fapt, este un vierme pentru acestă țară!

Puteți citi în acest context…

Sondaj! PSD s-a prăbușit până la PNL!
Partidele penale PSD + ALDE au primit 22,75 milioane de euro din BANII PUBLICI în 2018!

160 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv