Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:
Rasismul și atentatele într-o lectură de 720 de SECUNDE

Politicienii, bancherii și magnații corupți îneacă lumea într-un lac de sânge nevinovat

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru eliminarea discriminării rasiale, 21 martie, premierul României, domnul Dacian Cioloș, a postat pe facebook o scurtă pledoarie pentru eradicarea rasismului. Vă redau câteva pasaje semnificative din mesaj, nu înainte de a vă spune că analiza ce urmează trebuie lecturată în contextul atentatelor de la Bruxelles din 22 martie și asumate de ISIS.

dacian ciolos facebook
Dacian Cioloș și postare despre rasism

“Mi-am petrecut mulți ani alături de oameni de multe etnii şi mult mai multe naționalitați (…) Cred că m-au ajutat şi mă ajută să ințeleg mult mai bine lumea aceasta. Rasismul doare. (…) Scandările rasiste de pe stadioane, postările pline de ură de pe internet, declarațiile populiste sau glumele proaste despre cei care nu au aceeaşi culoare, naționalitate sau cetățenie ca noi rănesc oameni. Rasismul radicalizează, polarizează, dezumanizează. (…) Ura nu ne face niciodată nici mai buni și nici nu ne aduce pace”, a scris domnul prim-ministru Dacian Cioloș pe facebook.

fusillades-paris-11487423taxrc_1713
Carnagiul de la Paris cu “victime colaterale”
Când vorbești despre teroriști musulmani nu mai poți fi acuzat de rasism

Fiind un adept al democrației, al păcii, sunt de acord cu ideile domnului prim-ministru Dacian Cioloș. Voi fi veșnic împotriva rasismului, dar și a ideii de a mă obișnui cu actul de teroare, a acceptării sintagmei de “victime colaterale” sau a atacului la persoană.

Când vine vorba despre oameni de altă religie, de altă culoare, care aruncă în aer alți oameni de altă religie, de altă culoare, atunci nu mai putem vorbi despre faptul că urmașii celor trimiși la cer împotriva voinței lor sunt rasiști față de cei ce se cred Dumnezeu. Nu! În aceste caz vorbim despre teroriști.

Iar toate acțiunile ce vor fi întreprinse de către cei rămași în viață față de cei ce se cred Dumneazeu nu mai intră sub incidența rasismului, ci sub regulile unui război de gherilă. În acest caz, musulmanii sunt asasini fără limite iar creștinii își apără valorile și libertatea.

22a-martie-2016-Atac-la-Bruxelles
Atentatele de la Bruxelles tot cu “victime colaterale”

Dar, doamnelor și domnilor guvernanți din toată lumea, fie politicieni sau tehnocrați, cum de s-a ajuns în această situație dramatică?

Cum de a ajuns un bandă de teroriști să pună mâna pe o parte dintr-un stat suveran și să bulverseze capitalele importante ale lumii?

Cine i-a școlit în arta războiului de gherilă pe teroriștii care le taie capetele oamenilor nevinovați, la cafea, la supă și la ceaiul de la ora 5, în transmisiune directă via satelit geostaționar?

Cine le-a vândut arme? Cine i-a sponsorizat? De unde își trag seva financiară? Cine le adminstrează conturile?

Și, în tot acest timp, serviciile secrete ce au păzit? Sateliții NATO au avut lentilele aburite iar NSA microfoanele înnămolite?

Cum se face că marii profesioniști IT arondați serviciilor secrete nu au “spart” corespondența dintre jihadiști? Ce informații au primit analiștii politici și militari de NU au emis rapoarte preventive?

Răspunsul este cât se poate de simplu:

Totul, dar absolut totul se întâmplă din cauza politicienilor corupți. Orbiți de dorința de a fi la putere, din cauza lăcomiei dar și a lipsei de caracter, politicenii din toată lumea au adus Terra în situația dezastroasă de astăzi. Iar în spatele acestor politicieni corupți stau bancherii și magnații loacomi.

G8 la o șuetă în Italia
G8 la o șuetă în Italia în regia coruptului Berlusconi

Prin incompetența lor, prin lipsa lor de viziune, prin egoismul lor, precum și prin egocentrismul afișat, politicenii ajunși la putere s-au înconjurat de personaje sinistre, au promovat în funcții de răspundere indivizi incompetenți și fără coloană vertebrală, au permis bancherilor să creeze o lume a finanțelor, un bastion impenetrabil alcătuit din legi anticonstituționale emise special pentru a le proteja interesul: DOBÂNDA. De aceea serviciile secrete din toată lumea au dat greș în lupta contra teroriștilor musulmani infiltrați în lumea Creștină. În momentul când politicienii s-au aliat cu bancherii și magnații, s-a format o hoardă malefică ce a înecat lumea într-un lac din sânge nevinovat.

Aldo_Moro_br
Răpirea și asasinarea lui Moro le-a arătat teroriștilor că se poate
Am avut semnale dar am refuzat să le contracarăm eficient pentru toată lumea

Odată cu răpirea și asasinarea lui Aldo Moro, 9 mai 1978, de către gruparea teroristă Brigăzile Roșii, lumea politică a înțeles că s-a rupt o barieră imaginară. Din acel moment politicenii de top au intrat în zona fierbinte; din acel moment terorismul a intrat în zona atacului frontal; ca efect, din acel moment regulile de pază pentru demnitari s-au înăsprit. Nu însă și pentru cetățeanul plătitor de taxe, care a fost invitat să se obișnuiască cu posibilitatea de a deveni o… “victimă colaterală”.

A venit apoi 9/11/2001. Seria de atacuri sinucigașe coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite, când 19 teroriști au deturnat patru avioane comerciale de pasageri. Două dintre ele au distrus Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, altul a perforat clădirea Pentagonului iar cel de-al patrulea avion a fost prăbușit pe o câmpie de lângă Shanksville, după ce unii dintre pasageri și membri ai echipajului au încercat să recâștige controlul aeronavei. Atunci ne-a fost arătat cea mai perfidă față a terorismului.

september-9-11
Plătitorii de taxe sunt victimele teroriștilor musulmani

N.B. Sinistra și cinica sintagma ”victime colaterale” a căpătat conotații transfrontaliere, devenind peste noapte o marfă vandabilă ce generează o DOBÂNDĂ imensă: TEROAREA MASELOR.

Cu ocazia tragediei din 9/11 am aflat că Osama bin Laden, liderul teroriștilor, a fost școlit de CIA!!! Că teroristul Obama a fost inițiat de CIA pentru a organiza mujahedinii arabi într-o grupare paramilitară afgană de luptă împtriva rușilor invadatori. Că miliardarul musulman beneficia de secretul bancar și dispunea de fonduri uriașe administrate de bancheri inconștienți!

N.B. Numai că, după fuga rușilor, gruparea militară Maktab al-Khidamat condusă de Osama bin Laden s-a metamorfozat în sabia jihadului suprem.

Odată cu neputința serviciilor secrete de a dejuca planurile teroristului Osama s-a deschis o nou eră de care iarăși au beneficiat numai “zeii”. S-a înzecit paza liderilor politici și, sub acoperișul protecției sociale, s-a demarat invazia statului în viața privată a cetățeanului obișnuit.

Dezvăluirile lui Snowden ne-a arătat magnitudinea intruziuni statului în viața privată, fără ca efectele împotriva terorismului să fie simțite și de către cetățenii plătitori de taxe. Evenimentele tragice de la Paris, Instanbul și Bruxelles fiind mărturii însângerate ale neputinței celebrelor servicii secrete de a dejuca planurile teroriștilor infiltrați în lumea Creștină.

N.B. Să declari oficial că serviciile secrete din Belgia nu i-au supravegheat intens pe teroriștii atentatelor de la Bruxelles pentru că erau considerați pungași de cartier este o bătaie de joc capitală față de plătitorul de taxe.

atac, atentat, terorist, -armat-bruxelles
Teroriștii musulmani nu vor pace, ci război etern
Onoare teroriștilor, care onoare?

În nemernicia lor, teroriștii europeni – Brigăzile Roșii sau L’ETA – aveau limite. Atât Brigăzile, cât și L’ETA se axau în principal pe răpirea sau uciderea directă de personalități politice, nu pe atentate asupra civililor. În cel mai rău caz pentru teroriștii europeni, aceștia plasau bombe în locuri publice dar înainte de detonare anunțau locația pentru ca zona să fie evacuată și să nu se înregistreze “victime colaterale”.

În imensa lor credință clamată prin tot felul de metode media, teroriștii musulmani nu au limite. La fel ca liderii partidelor și politicenii care conduc lumea, la fel ca magnații ce sponsorizează politiceni, la fel ca bancherii care dețin politica monetară. Și cine plătește cu viața nota de plată? Noi, cei care ne achităm taxele pentru a fi protejați de către cei aflați în fruntea lanțului trofic.

N.B. Aceste mulțimi maleficie – politicieni, bancheri, magnați și teroriști – nu mai au limite. Iar megalomana G8 își arată fața hâdă. Apropo! Mai există Organizația ONU?!!!

Summit-G8
La ce bun întâlniri peste întâlniri dacă megalomana G8 nu este eficientă și pentru cetățenii planetei?
Politicienii corupți, pe toate palierele

Spuneam anterior că am ajuns în această situație din cauza politicenilor corupți până în măduva oaselor. Aici, trebuie să-i adăugăm și pe bogații varani, pe liderii de bănci lacomi fără limită și pe managerii de multinaționale corupători.

Ce caracteristici îi poate pune în aceeași mulțime pe politicienii Duicu sau Frunzăverde de la județe, Dragnea sau Blaga de la Centru, Iliescu sau Băsescu de la București, Schröder sau Merkel de la Berlin, Sarkozy sau Hollande de la Paris, Blair sau Cameron de la Londra, Berlusconi de la Roma, Erdogan de la Instanbul sau Barroso de la Bruxelles? A, să nu-i uităm pe Bush, Clinton și, mai nou, pe Obama de la Washington precum și pe nemuritorul Putin de la Moscova!

Toți politicienii enumerați mai sus și alții ca ei ce au condus statele lumii au în comun lăcomia, dorința de putere, corupția ca vocație și lipsa de empatie ca virtute. Sunt puține state în care plătitorii de taxe sunt protejați de liderii lor politici prin modul de administrare a vieți cotidiene. Îi numărăm pe degete de la mâni. În schimb, peste 180 de țări sunt la mâna binomului malefic politician-bancher.

Păstrând proporțiile în funcție de zona de acțiune, Duicu își exercită “calitățile” în Mehedinți, Dragnea în România, Erdogan în Trucia, Schroder-Merkel și Sarkozy-Holland în Europa iar Bush, Clinton și Obama, alături de Putin, în toată lumea.

N.B. Deocamdată nu e clar ce vor liderii chinezi de la viață, și de aceea toată suflarea planetei îi privește ca pe niște marțieni drăgălași, mari creatori de marfă de proastă calitate.

9 11 atentatul NY
9/11 sau metoda “victimelor colaterale”, pusă în practică la cote inimaginabile
De ce nu sunt atacați direct liderii lumii Creștine

Apare “o salbă” de întrebări pertinente: De ce teroriștii musulmani îi atacă pe cei care, în imensa lor majoritate, nu le sunt dușmani?!? Ca să-i determine pe oameni să le ceară liderilor politici să respecte doleanțele teroriștilor? În acest caz, cum s-ar mai putea numi respectivul stat? Și cum s-ar numi libertatea oferită de teroriștii musulmani lumii Creștine?

Oare liderii politici susținuți de bancheri și magnați vor ceda presiunii oamenilor simpli? Niciodată! Și, dacă toată lumea este conștientă de această stare de fapt, de ce teroriștii musulmani nu-i omoară sau nu-i răpesc pe liderii politici, pe bancheri sau magnați, pe adevărații “vinovați”? Simplu! Pentru că începând cu răpirea și asasinarea lui Aldo Moro, “personalitățile” lumii sunt cele mai apărate ființe de pe pământ.

N.B. Din taxele “victimelor colaterale”, liderii lumii Creștine sunt protejați ca Sfântul Graal.

Și, uite așa, mai apare “o sesiune” de întrebări: Cum se face că printre “victimele colaterale” nu se regăsesc și membrii unor familii de vază? Niciodată acești membri ai sutelor de familii conducătoare nu se regăsesc în zona de acțiune teroristă. Să înțelegem că undeva, acolo sus, cineva iubește necondiționat familiile care conduc lumea? Să fie o coincidență cu repetiție? Sau este o înțelegere între protectorii pământeni ai acestei caste conducătoare și teroriștii musulmani: ”Atacați zonele frecventate de plătitorii de taxe, nu de beneficiarii taxelor”?

anti politicieni
Viitoarele “victime colaterale” arată spre adevărații vinovați

N.B. Dar noi, “victimele colaterale”, nu avem nicio vină? Avem! O dată la patru, cinci sau șase ani ne alegem politicienii care să ne conducă. După cum decurg evenimentele, în ultimii 30 de ani am adus la putere oameni cu prea mult sânge în… corupție!

P.S. Filosofii ne învață că istoria se repetă și că anumite perioade revin într-o primă instanță ca o palidă copie urmată de o a doua imitație la fel de dezastroasă ca originalul. Cel de-al doilea Război Mondial a fost un original, urmat de făcătura ieftină ce a purtat numele de Război Rece. Acum ce copie vine peste noi?

355 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv