Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Putere maximă, nepăsare totală faţă de problemele reale ale românilor

Traversăm, în plan politic şi social, o perioadă similară cu „lunga vară fierbine” din 2012, când, pentru a nu se desfiinţa democraţia, 10 milioane de români le-au ţinut piept altor 8 milioane, manipulaţi ordinar de USL. Acum, la o temperatură mult mai scăzută, nu se mai vorbeşte despre democraţie în totalitatea ei, ci doar pe latura judiciară. Numirea noilor şefi la DNA şi Parchetul General a acaparat viaţa întregii ţări, în detrimentul problemelor extrem de grave care sugrumă economia românească. Senatorul Antonescu, premierul Ponta şi preşedintele Băsescu discută pe televiziunile prietene numai despre procuroarea Kovesi.

trio-base-ponta-antot

 

Nu mai este loc de analize şi găsirea de soluţii pentru “demolaţii” de la Râmnicu Vâlcea sau Târgovişte. Nu mai e vreme de atacat scumpirile la energie şi gaze. Nu se mai găseşte timp pentru corectarea legislaţiei antiinvestiţii.

Nu doreşte nimeni, spre exemplu, să dezbată sau – de ce nu? – să organizeze un referendum în rândul bucureştenilor să vadă dacă sunt de acord să devină captivii francezilor de la Veolia şi prin RADET, după Apa Nova, şi să suporte tarifele uriaşe la căldură, precum cele practicate acum la apă şi canalizare.

Nu vorbeşte nimeni despre faptul, demn de Cartea Recordurilor, că la fiecare 4 ore un medic român pleacă din ţară! Adică, doamnelor şi domnilor guvernanţi, ieri, în timp ce vă certaţi pe numirea lui Kovesi la şefia DNA, ŞASE doctori specializaţi timp de ŞASE ani pe banii contribuabililor şi-au luat lumea în cap pe calea străinătăţii.

Nici un tolcşou nu bagă de seamă că băncile-mamă din străinătate nu mai finanţează sucursalele din România care, până mai ieri, ne storceau de lei ca să-i trimită în baloturi de euro… acasă

Nu contabilizez că la finele acestei luni se împlineşte un an de când USL se află la putere. Spun doar că, la începutul anului, am scris că a venit vremea ca noii lideri să-şi întoarcăfaţa la popor. Au trecut de atunci TREI luni şi a rămas ca în gară: 10.000 de aleşi se luptă să-şi apere cocoaşa plină cu aur şi puroi penal, iar 20 de milioane de români încearcă să nu moară de foame!

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv