Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare / ACTUALITATE: Vremea se răcește semnificativ, la 12 grade Celsius / Ploi și vânt puternic în toată țara / Lapoviță și ninsoare la munte / 

Breaking News:
 
Trump este noul președinte al SUA. “Pulimea” americană continuă politica “pulimii” britanice. Cine urmează?

Șarlatanul Fiscal a învins Șarlatanul Politic

Hillary Clinton l-a sunat pe Donald Trump să-l felicite pentru victorie. Iar în discursul său de învingător, Trump și-a schimbat atitudinea: a revenit la normalitate.

donald trump 3
Donald Trump, noul președinte al Americii

E 11 dimineața, de peste opt ore urmăresc ce se întâmplă în îndepăratata dar importanta SUA. Peste 160 de milioane de americani au fost chemați să voteze pentru viitorul lor președinte. Au de ales între un Șarlatan Fiscal – bărbatul Trump – și un Șarlatan Politic – femeia Clinton.

Această bătălie pentru putere în cel mai puternic stat din lume va rămâne istorică. Pentru că, în criza generală de lideri politici, apar lideri neconvenționali, iar Putin și Rusia lui exact pe asta mizează în politica expansionistă.

trump
Miliardarul Trump ne anunță că se mută la Casa Albă
Trump – idolul americanilor

Americanii îi iubesc pe învingători. Aceast principiu de viață este perfect exemplificat de sistemul lor de alegere: învingătorul ia totul într-un stat federal, chiar dacă s-a impus cu un singur vot! Și, pe cale de consecință, cine obține 270 de electori devine președintele Americii.

Istoria ne învață că este normal pentru americani să-l iubească pe învingător, așa cum este normal să-l ucidă pe trișor. Iar alegerile din 2016 pentru Președinția SUA ne arată că, în politica actuală, dictonul „dintre două rele, alege răul cel mai mic” este bine întipărit în mintea “pulimii”.

Americanii au fost puși să aleagă dintre un Șarlatan Fiscal – bărbatul Trump – și un Șarlatan Politic – femeia Clinton.

Trump – care înseamnă atu, om de încredere – este opusul numelui său. Escroc, trișor, hoț, rasist, misogin, lipsit de respect pentru cei care își plătesc taxele eludate de el vreme de o jumătate de secol, Trump este “golanul străzii” temut și respectat de “copiii străzii”. Iar în jungla americană, șarlatanul, “jemcherul de asfalt” este “Number One”- IDOLUL!

De ce este iubit Donald Trump de zeci de milioane de americani? Pentru că “pulimea” își dorește să fie măcar micul Trump, pentru că se vede în el – șarlatanul fiscal. Americanul se identifică cu Trump, șarlatanul care fentează sistemul ce-l ține în chingi pe el, “păcăliciul”, care NU are curajul, banii și avocații lui Donald!

De ce îl sprijină americanii pe Trump care îi fură indirect? Pentru că “păcălicii” NU consideră că Trump îi fură pe ei, ci fură STATUL care îi jecmănește sistematic pe el, “păcăliciul” de serviciu.

“Pulimea” americană știe foarte bine că Trump NU este Robin Hood. Și înțelege perfect că Trump este Robin Hood NUMAI pentru el. Și, cu toate acestea, “pulimea” americană l-a vrut președinte!

trump-vs-clinton
Bătălia pentru PUTERE: Șarlatanul Fiscal – Donald Trump peste Șarlatanul Politic – Hillary Clinton
Criza de lideri la nivel mondial îi vine mănușă Țarului Putin

Americanii au ales răul cel mai mic! Au ales Șarlatanul Fiscal în detrimentul Șarlatanului Politic! După  Brexit-ul britanicilor, votul americanilor arată o dezaprobare totală a deciziilor luate în ultimii 20 de ani de politicienii de carieră.

Criza de lideri politici s-a acutizat în Europa democrată, dar și în America. Iar Țarul Putin nu mai trebuie să facă niciun efort în politica sa de expansiune a Rusiei, pentru că această criză de lideri politici îi oferă pe tavă și mai multă putere.

Cine are ochi și urechi să înțeleagă mesajul americanilor după cel al britanicilor pro Brexit, vom vedea!

N.B. După ce Trump a susţinut discursul câştigătorului, Țarul Putin i-a trimis un mesaj de felicitare. Putin i-a spus lui Trump că speră ca relaţiile dintre cele două state să devină tot mai apropiate şi că cele două state vor întreprinde acţiuni comune pentru rezolvarea crizei din relaţiile bilaterale.

16 oct 2016 Vintu Legenda Vie

Nevoia de defulare schimbă apele din albii

În articolul “SOV – Legenda Vie” am arătat cum peste 1 milion de români îl citesc săptămânal pe Sorin Ovidiu Vântu – “Banditul Bandiților”. Este o realitate greu de digerat de politicienii români și, aparent, de neînțeles. La finalul textului am lansat o explicație. Iat-o:

„Care dintre voi NU ați vrea să-i întoarceți pe miniștri, sau pe alții, cu cheia? Care dintre voi NU ați dori să aveți banii lui SOV? Care dintre voi nu ați sperat să fiți la PUTERE pentru a conduce și a nu fi condus? Care dintre voi NU ați vrut ca măcar o zi să le dați ordine lui Coldea și parlamentarilor ticăloși? Care dintre voi NU este FURIOS pe guvernanți? Care dintre voi NU-I urăște pe cei ce v-au furat 26 de ani din viață?”

Ei bine, și “pulimea” americană are EXACT aceleași dorințe precum cea românească, britanică sau ori de oriunde s-ar afla. De ce? Pentru că Șarlatanii Politici au saturat lumea cu deciziile lor absurde, egoiste și preferențiale. Practic, politica șarlatanilor politici s-a lichefiat și a apărut o breșă uriașă în fundația democrației.

Șarlatanii Politici sunt cei care au adus lumea în situația de azi. Subordonați sistemului bancar, Șarlatanii Politici au ales să fie de partea manipulatorilor de bani, NU a producătorilor de bani.

Ei bine, Donald Trump este opusul Șarlatanilor Politici. Este Șarlatanul Fiscal care a ajuns să aibă datorii de peste 40 de miliarde de dolari la peste 70 de bănci.

Iar Trump a lăsat băncile să se canibalizeze între ele pentru a-și acoperi pierderile, în timp ce el s-a retras strategic… în alte împrumuturi!

Miliardarul Donald Trump este un aventurier, un non-politician. Trump a ajuns peședintele Americii din nevoia americanilor de defulare, o defulare care schimbă apele din albii ce altădată erau umplute NUMAI de politicienii de carieră.

P.S. Rămâne de văzut cine va mai juca rolul băncilor în lumea reală, cu Donald Trump președinte al SUA.

208 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv