Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

PARLAMENT: Revenirea la majorarea cu 40% pensiilor, marți la vot în plenul reunit / 

Breaking News:
 

SCHEMĂ! ADEVĂRATELE probleme ale lui FIREA: Pușcăria, tunurile financiare penale și eliminarea politică!

4 septembrie 2018! Folosindu-se de FIARE de călcat, FIREA a netezit rufele PSD apoi le-a întins pe RAFIE la zvântat. În public!

8 septembrie 2018! În plin scandal monstru, FIREA a dat un TUN PENAL! Din banii bucureștenilor, FIREA le-a dat penalului Săvulescu și iranianului Saadati Sohi 50 de milioane de euro pe Parcul VERDI! “Oportunitatea” a fost votată și de consilierii PNL!

10 septembrie 2018! Oare Procurorul General al Românei, Augustin Lazăr, ne va anunța că s-a autosesizat și a deschis un dosar penal IN REM în Afacerea Parcul VERDI? Daniel Staicu, șeful ONPCSB, are toate datele – conturi, sume, nume. Este cineva interesat să le solicite oficial?!?

Firea – încă în jocuri
Citiți și… Ziua și Firea. Scrisoare transmisă PSD: Nu îl critic pe Dragnea pentru a-i lua locul

Cine crede că doamna primar general Gabriela Firea a ieșit să ne spună ce știm cu toții – că Dragnea e liderul unei grupări mafiote – și că ea NU a avut și nici NU are vreo legătură cu aceast grup – cu ilegalitățile, cu tunurile financiare, cu abuzurile de putere ale coaliției de guvernare PSD + ALDE cu UDMR în coadă – este ori foarte credul, ori implicat în ticăloasa alianță care administrează falimentar România.

Acum, după ședința CEx PSD de la Neptun este limpede că avem un război NU în PSD, ci între două GRUPĂRI de CLANURI:

 • GRUPUL format din CLANURILE Dragnea, Stănescu, Tăriceanu, Rușanu, Chițoiu;
 • GRUPUL format din CLANURILE Becali, Firea & Pandele și Negoiță.

RĂZBOIUL dintre Grupul Dragnea și Grupul Firea se dă pe trei paliere:

 • politic;
 • financiar;
 • penal – amnistie.

Poate vă întrebați ce fac alte CLANURI din PSD? Stau liniștite la balcon, ca NU cumva să-și strice dunga de la pantaloni.

Acești APLAUDACI de profesie, cameleoni cu pedigri de varani așteaptă să vadă cine va rămâne REGE.

Și se vor înclina până la pământ în fața celui ce va rămâne ZEU în PSD – la fel ca “oamenii de salon”: lacheii perfecți!

Firea și Dragnea – iubire cu năbădăi
Citiți și… Băsescu vrea moţiune de cenzură pentru “mineriada” din 10 august

ATENȚIE! Palierul politic are ca temă acapararea puterii în PSD – un vehicul care oferă cele mai importante “butoane ale Românei”, cel puțin până în anul 2020.

De ceva vreme, Dragnea se află cu spatele la zid. Simțind mirosul de sânge, GRUPUL de CLANURI Becali, Firea & Pandele și Negoiță au sărit la gâtul lui.

De aceea, Liviu Dragnea a înțeles că trebuie să o defăimeze pe Firea. Cum? Prin Scandalul “10 august”, aruncând toată vina pe prefectul Speranța Cliseru, numită interimar – ca un făcut! – cu o lună înainte de Mitingul Diasporei, deja anunțat de opoziție. Dragnea a vrut ca prin apropiata sa, anonima Speranța, primărița Firea să deconteze întregul scandal.

Condamnatul la 3 ani și 6 luni de închisoare știe că din ce în ce mai mulți bucureșteni o urăsc pe soția penalului Pandele pentru nenumăratele “nefăcute” în Capitală și a crezut că vor înghiți manevra lui.

Bucureștenii încă își amintesc că Firea încercase înainte de Crăciun să alunge protestatarii #Rezist din Piața Victoriei, unde voia să amplaseze peste noapte, exact în perioada când Parlamentul adopta Legile Justiției, încă un… târg de sărbători, deși avea deja unul imens în Piața Constituției.

Dragnea NU a vrut mai mult. A dorit doar ca Firea să rămână supusă și să se mulțumească cu puțin, cu ce primește de la Dictatorul PSD. Dragnea NU a vrut război și nici măcar să o expulzeze din PSD pe Firea.

Numai că GRUPUL de INTERESE din jurul CLANULUI Becali, Firea & Pandele și Negoiță s-a speriat și s-a grăbit să sară la bătaie; la început, prin guralivul pușcăriaș Gigi Becali, iar apoi, prin artileriea grea: “gospodina” Firea.

Motivul real NU este cel vehiculat de Firea: că PSD s-a îndepărtat de popor. NU! Adevăratele motive sunt celelalte două paliere – financiar și penal (amnistia) – ce vor fi pierdute iremediabil dacă Firea este eliminată de pe palierul politic.
Familia Pandele și nașii – familia Becali
Citiți și… Pușcăriașul Becali, lecție de morală pentru Daddy: “Ați mai văzut nuntă fără soacra mare?”

ATENȚIE! Palierul financiar este depedent de cele TREI mari proiecte civice – peste 20 de miliarde de euro – Centura Bucureștiului, METROUL și Fuziunea ELCEN-RADET.

ATENȚIE! Știți din ce rezidă spaima CLANURILOR Becali, Firea & Pandele și Negoiță? Din palierul penal (amnistie) care îi face dependeți de Dragnea pe toți membrii clanurilor care au, din abundență, probleme cu justiția!

ATENȚIE! Ca simplu membru PSD, Gabi Firea va fi un mare NIMENI. Eliminarea ei din fruntea filialei București-Ilfov și, implicit din CEx, este condamnarea la moarte politică, cu toate consecințele care rezultă de aici: cele financiare și penale.

La Biserică! Firea, Pandele și Becali – discuții lumești, nimic penal!

Doar naivii mai pot crede că NU se va prezenta la DNA “un om de bine” cu denunțuri la adresa lui Firea & Co, pe teme deja consacrate:

 • fonduri uriașe cheltuite pe publicitate în media și concerte;
 • sumă inexplicabil de mare plătită pentru achiziționarea Parcului Verdi – un parc nevizitabil;
 • sume uriașe și funcții preferențial oferite prin ingineria fianciară „25 de companii municipale ale PMB”;
 • ciudata achiziționare din Turcia a sute de autobuze clasice – export de valută;
 • iminenta cumpărare a 100 de autobuze electrice, care au stații de încărcare doar în depouri, NU și pe traseu sau la capete de linie;
 • insolvența RADET.
SCHEMA “Adevăratele probleme ale primăriței FIREA”. Aici este în versiune mică. Pentru cei care vor să o studieze pe îndelete, o pot găsi în format PDF la finalul textului și o pot descărca – e FREE!

SCHEMA “Adevăratele probleme ale primăriței FIREA este realizată NUMAI pe baza informațiilor REALE 100%. Concluziile – judecăți de valoare – îmi aparțin și ele se bazează și pe anumite informații din spatele ușilor închise, care, din motive lesne de înțeles, NU pot fi expuse aici.

Iată ce se observă din această SCHEMĂ:

 • DRAGNEA, ajutat de TĂRICEANU, HUNOR și Pambuccian, CONDUCE România prin intermediul PARLAMENTULUI și al GUVERNULUI.
 • Dacă DRAGNEA îi dă lui FIREA tunurile financiare ELCEN-RADET, Centura Capitalei și METROUL, va face GRUPUL de CLANURI Becali, Firea&Pandele și Negoiță cel mai tare din țară;
 • TOADER, după ce a “rezolvat” șefia DIICOT și a Inspecției Judiciare din CSM, mai are de spart “nucile” DNA și Parchetul General;
 • DRAGNEA mai are de trecut două hopuri – AMNISTIA și Legile Justiției –, apoi devine LIBER de sarcini și REGELE SALVATOR al celor 3.500 de penali crescuți de partidele PSD, ALDE, PNL, PMP și UDMR!
 • FIREA face parte din GRUPUL de CLANURI Becali, Pandele și Negoiță.
 • FIREA este interfața GRUPUL de CLANURI Becali, Pandele și Negoiță, care au un singur țel: ACAPARATEA unor imense terenuri și a unor lucrări civice de mare anvergură – TUNURI FINANCIARE.
 • FIREA este la fel de implicată în proasta administrare a țării la fel ca toți liderii politici din PSD și ALDE;
 • FIREA este la fel de ipocrită ca Dragnea sau Olguța Vasilescu, care ne spun că o ducem bine.
Dragnea, Firea și înjurăturile
Cu nici un sfert de milion de voturi, Firea se laudă că este pe locul 2 după Iohannis. Dar îi despart mai mult de 6 milioane de alegători

Ca să fie foarte clar. Gabriela Vrânceanu Firea a ajuns în 2016 primarul general al Capitalei grație voturilor a 246.553 de bucureșteni din totalul celor 1.779.218 cu drept de vot – adică 14%.

Și ca să mai doborâm un mit, cum că Firea are un scor peste cel al lui Dragnea-PSD, reamintim că la alegerile parlamentare, PSD a primit 18% din numărul românilor cu drept de vot pe țară, iar Robert Negoiță a cucerit Sectorul 3 București cu 74.645 de voturi, adică 18,3%!!!

Dar ca să fie și mai clar pentru doamna Firea, care se LAUDĂ că este pe locul doi ca număr de voturi după președintele Iohannis, care a obținut 6,3 milioane de voturi, spunem doar atât: Firea a obținut NU 6 milioane de voturi, NU 3 milioane, NU 1 milion, NU o jumătate de milion și NICI măcar un sfert de milion, ci doar 246.553 de voturi (14% din numărul bucureștenilor cu drept de vot)! Adică de 30 de ori mai puțin decât Iohannis.

Să te lauzi că ești pe locul doi la o diferență colosală – de PESTE 6 milioane de voturi – se cheamă că ești UN MARE IPOCRIT, iar cei care te laudă – o parte dintre jurnaliștii cumpărați de Voiculescu sau Ghiță – sunt la fel de IPOCRIȚI!

TUN PENAL! FIREA a dat 50 de milioane de euro pe Parcul VERDI

Despre achiziționarea Parcului Verdi (46.088 mp, deținut de Dragoș Săvulescu, Speranța Budeanu și afaceristul iranian Saadati Sohi Manochehr) de către primărița FIREA cu 50 de milioane de euro din banii bucureștenilor – circa 1.080 euro/mp – vă spunem, deocamdată, doar atât:

 • Parcul Verdi este unul nevizitabil de bucureșteni, fiind foarte prost amplasat – așa că NU există oportunitate;
 • Proprietarul unui parc este obligat de lege să-l întrețină, altfel Primăria poate să-l amendeze zi de zi și, după mai multe proceduri similare, să-l exproprieze cu despăgubiri rezonabile, ținând cont de faptul că în arealul parcului NU se poate construi legal decât pe o suprafață de 15% – mici restaurante și spații culturale;
 • Afirmația primăriței FIREA că prețul plătit pe mp este cel din nomenclatorul de taxe impus arbitrar de Asociația Notarialor este total deplasată, ținând cont de faptul că se cumpără un parc, NU un petic de pământ pentru a construi o casă;
 • La solicitarea expresă a primăriței FIREA, Dragoș Săvulescu a făcut “o ofertă” pe 14 august, pentru 1.250 euro/mp. După ce “a discutat” cu angajații Primariei, Săvulescu și-a redus pretenția la “doar” 1.080 euro/mp, ofertă care a fost acceptată imediat de FIREA;
 • Dragoş Săvulescu, fostul acţionar al Clubului Dinamo, a fost condamnat în 2017, în primă instanţă, alături de fostul primar Radu Mazăre, la 3 ani de închisoare cu suspendare, în dosarul terenurilor atribuite ilegal în Constanța și pe faleză la Mamaia, prejudiciul estimat de DNA fiind de 114 milioane de euro;
 • Becali a intermediat afacerea. S-a folosit de avocatul său, Aurelian Bădulescu, acum viceprimarul Capitalei! Bădulescu a fost implicat în trafic cu droguri de mare risc;
 • ONPCSB are toate datele tranzacției – conturi, nume, sume! Daniel Staicu, șeful ONPCSB, este pus pe funcție de ministrul Carmen Dan cu acordul lui Liviu Dragnea!

Citiți și… Firea: “Dragnea dacă voia să dea amnistie, o dădea. Ține proiectul ca obiect de șantaj”

SCHEMA “Adevăratele probleme ale primăriței FIREA” – format PDF

Download (PDF, 4.43MB)

798 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv