Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:

SECUNDA a avut DREPTATE în 17 martie 2019! Dragnea e salvat de Parlament via Comisia Iordache!

În 17 martie, adică exact în urmă cu o lună, am publicat pe SECUNDA “picătura” Amnistie Penală Mascată pentru Dragnea! Tăriceanu, cu buza umflată!, în care arătam ce MANEVRE vor face parlamentarii puterii ca să-i salveze pe Dragnea și pe alți aleși penali – primari, consilieri și parlamentari – aflați în situația sa! Am avut dreptate!

Boierul Dragnea și Argatul Iordache – ciocoii democrației române!

Astăzi, 17 aprilie 2019, Senatul lui Tăriceanu a VOTAT amendamentele Comisiei Iordache la Codul Penal, care îl SALVEAZĂ pe Dragnea! Motivul invocat? Ne obligă CCR! FALS!

CCR ne obligă să modificăm articolele neconstituționale, nicidecum să-i SALVĂM pe Dragnea și pe alți politicieni penali! Dar, așa cum ne-au obișnuit infractorii care conduc România, o idee bună este murdărită acum de aleșii PSD+ALDE, în coadă cu UDMR!

La finalul textului găsiți în format PDF forma ADOPTATĂ de Senatul condus de Tăriceanu. Atenție la pagina 11 din Anexa 1!

SENATUL a APROBAT ce a propus Comisia Iordache, ca să-l SALVEZE pe Dragnea!

Din nefericire pentru opinia publică, toată presa care contează în România nu a preluată articolul din SECUNDA.

Mai grav este că nici măcar nu au dezbătut subiectul – evident fără să fie nevoie să mai nominalizeze SECUNDA.

Credeți că doar noi, cei de la SECUNDA, am înțeles ce nemernicie o să propună Comisia Iordache ca să-l salveze pe Dragnea de la pușcărie!?! NU!

Refuz să cred că alde Gușă, Dumitrescu, Gâdea, Tudor, Prelipceanu, CT Popescu etc. NU au înțeles ce scrie SECUNDA. Au înțeles! Și, au acționat în consecință! Cum le-a dictat conștiința!
Șefii Românei

Recitiți aici ce am scris în 17 martie 2019, ca să înțelegeți de ce colegii mei din presă NU vor să dezbată subiecte adevărate de presă extrem de delicate și se mulțumesc ca, în mare parte, politicienii să le facă AGENDA redacțională. Click pe titlu…

Amnistie Penală Mascată pentru Dragnea! Tăriceanu, cu buza umflată!
Nu pleacă! Rămân!

Așadar, astăzi, 17 aprilie 2019, în jurul orei 16, Senatul a APROBAT modificările la Codul Penal cerute atât de CCR – pe cele care le-a considerat neconstituționale în legea propusă de Toader!!! -, cât și de Dragnea – articolul 154, literele b și c.

Modificările pro-Dragnea au fost operate de Comisia lui Iordache – ministrul de Justiție cu celebra OUG 13 -, cu toată opoziția făcută în comisie de USR și PNL.

Iată modificările! Cu NEGRU forma actuală, cu ROȘU forma ADOPTATĂ:

PRESCRIEREA pedepselor

  • b) 10 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 10 ani, dar care nu depăşeşte 20 de ani (2019 – Modificare SPECIALĂ pentru salvarea lui Dragnea – „b) 8 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 10 ani, dar care nu depăşeşte 20 de ani)
  • c) 8 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani, dar care nu depăşeşte 10 ani (2019 – Modificare SPECIALĂ pentru salvarea lui Dragnea – c) 6 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani, dar care nu depăşeşte 10 ani)
Tăriceanu

În acest context al protejării penalilor, citiți și…

Dăncilă: Eu aștept ca demiterea lui Tudorel Toader să fie urmată de o demisie a sa

Ca să fie cât se poate de clar: Camera Deputaților condusă de penalul Liviu Dragnea este forul decizional!

SECUNDA vă spune de pe acum: CCR nu va considera neconstituționale reducerea termenelor de prescrie a faptelor penale, pentru simplul motiv că nu are… motiv! Iar Iohannis va putea doar să amâne promulgarea, pentru puțin timp.

Însă rămâne de văzut dacă se dorește și salvarea lui Tăriceanu în Camera Deputaților.

În acest caz, este nevoie în mod IMPERATIV ca și litera d) din Articolul 154 să fie modificată, prin contopire cu litera e), astfel (cu NEGRU forma actuală, cu ROȘU, modificarea de salvare):

d) 5 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de un an, dar care nu depăşeşte 5 ani (2019 – Modificare specială pentru Tăriceanu – d) 3 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 5 ani sau amenda).

Iată forma ADOPTATĂ de Senatul condus de Tăriceanu – Atenție la pagina 11 din Anexa 1. De menționat că AMENDAMENTELE USR și PNL au fost respinse de Comisia Iordache – pagina 35 din Anexa 2.

Download (PDF, 2.13MB)

81 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv