Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea offshore intră la votul final la Camera Deputaților /

Breaking News:
Vicepreședinta ALDE, Cătăniciu, îl acuză pe președintele României de încălcarea Constituției

Tăriceanu și-a asmuțit cățelușa Steluța să latre printre uluci la Iohannis!

Incapabil să conducă țara, liderul ALDE a început jocul pentru viitoarele alegeri prezidențiale.

Într-o “Scrisoare deschisă” adresată președintelui Klaus Iohannis, deputatul Steluța Cătăniciu, vicepreședinte ALDE și cățelușa cea mai fidelă a onorabilului Călin Popescu Tăriceanu, a considerat că este necesar să ne intoxice cu un mare “bullshit”, ca să ne abată atenția de la faptul că patronul său conduce foarte prost România din postura de co-lider al Coaliției PSD+ALDE și de președinte al Senatului!

Steluța Cătăniciu, o “doamnă” scăpată din lesă de „vagabondul” Tăriceanu

Dar ce declarație a făcut președintele Iohannis, de a scos-o din cușcă pe Steluța cea vigilentă pentru respectarea Constituției? Iat-o:

“Prezumția de nevinovăție funcționează pentru o persoană care merge în fața justiției, pentru politicieni care merg în fața poporului, contează integritatea, adică să nu fie suspectați de nimic, este cât se poate de simplu”.

Pentru orice român, fie el socialist sau liberal, sărac sau bogat, dar care știe să scrie și să citească și are o idee despre logică, bun-simț și respect față de cei care votează, înțelege ce este de înțeles din declarația președintelui Iohannis:

Prezumția de nevinovăție funcționează pentru toată lumea în fața Justiției iar integritatea politicianului funcționează în fața alegătorilor!

Unde se încalcă anacronica noastră Constituție? Nicăieri. Are cățelușa Steluța vreun argument PERTINENT atunci când latră din cușca ALDE către Cotroceni? NU!

În schimb, doamna vicepreședinte Steluța Cătăniciu vine cu argumente de tip “atac la persoană”. Adică: “Și tu ai avut probleme cu Justiția, de ce faci pe moralistul, acum?!

Iar băloasa epistolă a fost trimisă în virtutea dreptului la exprimare, pe care jucăușa Steluța și-l atribuie dar i-l interzice categoric președintelui, amenințându-l cu suspendarea! Lamentabilă “poziție”, doamnă Cătăniciu!
Iohannis vorbește prea rar!

Să fim bine înțeleși:

  1. Dacă doamna Steluța Cătăniciu s-ar fi oprit la a puncta moralitatea președintelui, totul ar fi fost OK din punct de vedere al expunerii unei opinii politice. Evident, în acest caz Tăriceanu nu ar mai fi avut motiv să o țină în aproprierea sa. De aceea, Steluța a trebuit să latre a pustiu și să comită “atacuri la persoană”;
  2. Noi nu-l apărăm pe Iohannis. Președintele nostru ne-a dezamăgit și, din nefericire, ne va mai dezamăgi. Știe și el asta și poate de aceea a ieșit la tribună cu o declarație PERTINENTĂ despre penalii din politica actuală care sunt la butoanele României.

Tocmai PERTINENȚA acestei declarații i-a scos din minți pe Dragnea și Tăriceanu.

Dar dacă Livache a fost “bărbat” și a sărit la beregata lui Iohannis – “Nu mă mai duc la Cotroceni!” -, Călin și-a scos Steluța din cușca ALDE să latre ca o apucată pentru a-și arăta „bărbăția”! A cui “bărbăție”? A lu’ Tări!

Așadar, după ce s-a râcâit de purici și de căpușele de pe ceafă – nu a reușit să scape de ei, pentru că patronul său Călin nu-i dă cu DDT -, cățelușa Steluța a considerat necesar să se screme în public, pe șoseaua de centură a politicii românești, și să ne intoxice cu un mare “bullshit”! Iată-l:

Download (PDF, 100KB)

Vă las pe dumneavoastră să faceți alte comentarii, nu înainte de a vă reaminti că Liviu Dragnea este condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, iar C.P. Tăriceanu este acuzat de mărturie mincinoasă și de favorizarea făptuitorului – plus, adăugăm noi, obstrucționarea justiției – fapte extrem de grave pentru un politician – dosarul său fiind în judecată!

Iată aici despre ce judecată este vorba atunci  când discutăm de Dragnea și Tăriceanu… citiți următoarele articole…
SCHEMĂ! Penalii Dragnea, Tăriceanu, Oprea, Iliescu, Roman, Măgureanu și Șova au primit un răgaz prin Operațiunea “pensionarea programată”!

Tăriceanu, audiat la ÎCCJ. A reînceput, de la zero, procesul în care este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv