Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Nu trebuie să uităm, nu trebuie să iertăm, nu trebuie să ne mai lăsăm manipulați de ipocriții din fruntea statului

2010. Oprea l-a excomunicat pe Ponta

În iunie 2010, în timpul unei dezbateri în Parlament, fiind ministu al Apărării în Guvernul Boc, Gabriel Oprea a spus despre Victor Ponta: “I-am dus copilul la biserică, cu toate că Ponta nu are niciun Dumnezeu”.

oprea in parlament
El este falsul Interes Național, Gabriel Oprea

Dar Oprea nu s-a oprit aici. Viitorul autointitulat Interes Național a continuat tirada la adresa finului său: “Am plecat din PSD şi de la conducerea Ministerului de Interne pentru că am refuzat să aduc crima organizată în Guvern, şi ştie bine acest lucru Victor Ponta”.

În finalul atacului la comunistul Ponta, generalul de mucava Oprea a urlat de la tribuna Parlamentului: “Cum îşi permite Victor Ponta să vorbească despre securitatea naţională, când în România şi în ţările din jur se află pe marginea prăpăstiei?! Să nu mai vorbească despre Armata română. Armata română reprezintă unul dintre cei mai buni ambasadori ai imaginii României în lume (…) Am luptat pentru ca pensiile militarilor, poliţiştilor şi jandarmilor, 90%, să rămână la fel”.

Evident că după încheierea dezbaterilor, finul Ponta a mers acasă la nașul Oprea cu ploconul! Omenos, Gabriel i-a spus lui Victor că așa este în politică, oamenii se mai înjură dar el rămâne nașul fiului său, și l-a omenit cu un whisky single malt și câteva felii de pâine îmbogățite cu icre negre.

P.S. Dar despre afirmația din 2010 a lui Oprea cu privire la “pensiile militarilor, poliţiştilor şi jandarmilor, 90%, să rămână la fel” vom reveni cu o Mare dezvăluirie!

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv