Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: 50% dintre măştile de pe piaţă sunt neconforme / Ministrul Economiei pregătește un ordin prin care comercianții să precizeze asta pe produs /

Breaking News:
 

8 noi deputați, validați în locul lui Nicușor Dan, Olguței Vasilescu și a altora aleși primari

Plenul Camerei Deputaţilor a validat, marţi, 8 mandate de deputat pe locurile rămase vacante în urma demisiilor depuse de membrii acestui for care au fost aleşi în funcţii din administraţia locală sau la Curtea de Conturi.

Astfel, Alexandru Ciurea, candidat pe lista USR în circumscripţia Bucureşti, a fost validat în locul lui Nicuşor Dan, iar George Cristian Mitricov, candidat pe lista PSD în Dolj, pe locul vacant în urma demisiei Liei Olguţa Vasilescu.

De asemenea, Marin Traian Radu, candidat pe listele PSD Dolj, a fost validat în locul lui Ion Călin, iar Carmencita Pricop, candidat pe lista PSD în circumscripţia Buzău, pe locul vacant după demisia lui Sorin Lazăr.

Iulian Alexandru Muraru, candidat pe listele PNL Iaşi, a fost validat pe locul lui Costel Alexe; Silviu Nicolae Cernat, candidat pe listele USR Bacău, în locul lui Lucian Stanciu Viziteu; Radu Barb, candidat pe listele PSD, pe locul lui Laurenţiu Nistor; iar Marin Preda, candidat pe listele PSD, a fost validat pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Nicolae Velcea. 

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv