Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Administraţia Prezidenţială, mesaj sec după întâlnirea dintre Iohannis şi Ponta

Preşedintele Klaus Iohannis l-a chemat la discuţii, marţi, pe premierul Victor Ponta, după ce cei doi politicieni s-au atacat de mai multe ori prin intermediul presei.

28138

Întâlnirea de la Palatul Cotroceni a durat circa 30 de minute şi toată lumea se aştepta ca discuţiile să se termine cu focuri de artificii. Însă atât premierul, cât şi Administraţia Prezidenţială au oferit reacţii seci.

Victor Ponta a anunţat că “întâlnirea cu Iohannis s-a bazat pe o deschidere totală pentru dialog, respect reciproc şi o colaborare strânsă Guvern-Preşedinte pentru bunul mers al României”. Asta la numai 24 de ore după ce premierul spunea despre preşedinte că habar n-are pe ce lume se află, este arogant şi merge la summit-uri “ca surda la horă”.

De partea cealaltă, Klaus Iohannis a oferit şi el un comunicat de presă cât se poate de sec. Conţinutul complet al acestuia îl puteţi găsi AICI.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv