Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ajutorul de stat pentru transportatori mai așteaptă. Guvernul a aprobat doar memorandumul

Ajutorul de stat promis transportatorilor de către ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, mai așteaptă până să fie aprobat. Pe masa ședinței de miercuri a Guvernului Ciucă s-a aflat doar un memorandum în acest sens.

„A fost aprobat memorandumul cu tema „Încadrarea schemei de ajutor de stat pentru compensarea preţului la combustibil generat de conflictul armat din Ucraina în politicile economico-bugetare şi financiare ale statului român”. Guvernul va acorda un ajutor de stat operatorilor care efectuează transport rutier de mărfuri şi transport persoane pentru a compensa creşterea preţurilor la combustibil. Acest ajutor, care va fi acordat sub formă de grant, are un buget total de 300 de milioane de lei, valoarea fiind de 50 de bani pe fiecare litru de combustibil achiziţionat în limita a 100.000 de euro pentru fiecare firmă, în total, numărul de beneficiari fiind 3.000 în fiecare an”, a declarat Cărbunaru, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Download (PDF, 484KB)

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv