Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră la vot final în Senat / Cazanciuc: „Vom face plen în fiecare zi, începând de sâmbătă” / „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Alina Bica și Ioan Bene au fost prinși în Italia / Amândoi sunt condamnați și vor fi aduși în țară pentru a fi încarcerați / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / 

Breaking News:
 

ALDE boicotează alături de PSD ședința de învestire a Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE vor boicota, luni, alături de cei ai PSD, ședința de plen convocată pentru învestirea Guvernului Orban II – pe care nici mpăcar liberalii nu îl vor vota, dar au nevoie de cvorum pentru a declanșa alegeri anticipate.

Deputatul Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al ALDE, susține însă că neparticiparea la ședință nu înseamnă boicot.

“Principalul motiv pentru care nu participăm la şedinţă nu este acel cuvânt care în general are rezonanţă negativă, boicotul. Noi suntem parlamentari şi nu putem boicota Parlamentul. E ca şi cum ne-am boicota pe noi înşine. Însă aşteptăm răspunsul Curţii Constituţionale la sesizarea privind constituţionalitatea domnului Ludovic Orban în calitatea de viitor premier al României. Până când nu avem decizia Curţii Constituţionale noi nu participăm la un eventual vot de învestire al cabinetului”. a declarat Vosganian, care este şi liderul filialei ieşene a ALDE. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv