Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Senatul discută acordarea pensiilor de urmaș pentru copiii cadrelor medicale care mor de coronavirus / POLITICĂ: Proiect de acordare a tichetelor de masă în perioada șomajului tehnic / CORONAVIRUS: 344 de cazuri noi, 4.761 în total / Numărul deceselor: 209 / 

Breaking News:
 

ALDE boicotează alături de PSD ședința de învestire a Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE vor boicota, luni, alături de cei ai PSD, ședința de plen convocată pentru învestirea Guvernului Orban II – pe care nici mpăcar liberalii nu îl vor vota, dar au nevoie de cvorum pentru a declanșa alegeri anticipate.

Deputatul Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al ALDE, susține însă că neparticiparea la ședință nu înseamnă boicot.

“Principalul motiv pentru care nu participăm la şedinţă nu este acel cuvânt care în general are rezonanţă negativă, boicotul. Noi suntem parlamentari şi nu putem boicota Parlamentul. E ca şi cum ne-am boicota pe noi înşine. Însă aşteptăm răspunsul Curţii Constituţionale la sesizarea privind constituţionalitatea domnului Ludovic Orban în calitatea de viitor premier al României. Până când nu avem decizia Curţii Constituţionale noi nu participăm la un eventual vot de învestire al cabinetului”. a declarat Vosganian, care este şi liderul filialei ieşene a ALDE. 

0 Shares