Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Alina Gorghiu: “Binomul Ponta-Oprea, unul extrem de puturos”

După ce Gabriel Oprea a refuzat să-şi prezinte demisia în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, liderii Partidului Naţional Liberali au sărit la gâtul ministrului Afacerilor Interne.

gorghiu

Alina Gorghiu, copreşedintele Partidului Naţional Liberal, a catalogat ieşirea lui Gabriel Oprea de luni drept una de prost gust şi a afirmat că singurul anunţ pe care trebuia să-l facă ministrul Afacerilor Interne era în legătură cu demisia pe care ar fi trebuit să şi-o prezinte.

De asemenea, copreşedintele Partidului Naţional Liberal susţine că nu înţelege cum este posibil ca în aceste momente Gabriel Oprea şi premierul Victor Ponta să dea vina pe PNL şi pe preşedintele ţării, Klaus Iohannis. De altfel, Alina Gorghiu a catalogat binomul “Ponta-Oprea” ca fiind unul “extrem de puturos”.

Liderii Partidului Naţional Liberal susţin că s-au săturat de ieşirile de tip “praf în ochi” ale membrilor coaliţiei de guvernare şi că vor stabili luni dacă vor cere înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, dacă depun moţiune simplă în Senat, împotriva ministrului Afacerilor Interne, sau dacă vor miza pe ambele variante.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv