Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

SĂNĂTATE: Ministrul Sănătății a descoperit diferențe de 2.000 de decese COVID între platformele oficiale, în anul 2020 / Diferența ajunge până la 500 de cazuri la acelați spital / Există diferențe și în prezent / POLITICĂ: Premierul Cîțu se află două zile la Bruxelles, pentru negocieri pe tema PNRR / „O să-i asigur pe partenerii europeni că acest Guvern va face şi reforme /

Breaking News:

Arestat preventiv, Aurel Simionescu nu mai este primarul Brăilei

Nicu Olteanu, prefectul Brăilei, a anunţat suspendarea din funcţia de primar a edilului Aurel Simionescu.

sursa foto administratie.ro
sursa foto administratie.ro

S-a luat această decizie după ce prefectul Brăilei a fost înştiinţat în mod oficial de magistraţii Tribunalului Galaţi în legătură cu arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Aurel Simionescu.

“Este un ordin care constată suspendarea mandatului primarului Aurel Simionescu, emis ca urmare a înştiinţării Tribunalului Galaţi, privind arestarea preventivă a primarului Simionescu. Ordinul constată suspendarea de drept a mandatului şi are efecte până la data încetării situaţiei în cauză, respectiv până când se va ridica măsura arestului preventiv”, a fost mesajul transmis de prefectul Nicu Olteanu.

Simionescu a fost arestat fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum abuz în serviciu sau fraudă cu fonduri europene. Primarul suspendat al Brăilei şi Stoica Anghelescu, actualul director executiv Direcţiei Finanţelor Publice Locale Brăila şi fostul director economic al Primăriei Brăila, sunt acuzaţi că au prejudiciat bugetul cu aproape 10 milioane de euro.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv