Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

Arestat preventiv, Aurel Simionescu nu mai este primarul Brăilei

Nicu Olteanu, prefectul Brăilei, a anunţat suspendarea din funcţia de primar a edilului Aurel Simionescu.

sursa foto administratie.ro
sursa foto administratie.ro

S-a luat această decizie după ce prefectul Brăilei a fost înştiinţat în mod oficial de magistraţii Tribunalului Galaţi în legătură cu arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Aurel Simionescu.

“Este un ordin care constată suspendarea mandatului primarului Aurel Simionescu, emis ca urmare a înştiinţării Tribunalului Galaţi, privind arestarea preventivă a primarului Simionescu. Ordinul constată suspendarea de drept a mandatului şi are efecte până la data încetării situaţiei în cauză, respectiv până când se va ridica măsura arestului preventiv”, a fost mesajul transmis de prefectul Nicu Olteanu.

Simionescu a fost arestat fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum abuz în serviciu sau fraudă cu fonduri europene. Primarul suspendat al Brăilei şi Stoica Anghelescu, actualul director executiv Direcţiei Finanţelor Publice Locale Brăila şi fostul director economic al Primăriei Brăila, sunt acuzaţi că au prejudiciat bugetul cu aproape 10 milioane de euro.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv