Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Arestat preventiv, Aurel Simionescu nu mai este primarul Brăilei

Nicu Olteanu, prefectul Brăilei, a anunţat suspendarea din funcţia de primar a edilului Aurel Simionescu.

sursa foto administratie.ro
sursa foto administratie.ro

S-a luat această decizie după ce prefectul Brăilei a fost înştiinţat în mod oficial de magistraţii Tribunalului Galaţi în legătură cu arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Aurel Simionescu.

“Este un ordin care constată suspendarea mandatului primarului Aurel Simionescu, emis ca urmare a înştiinţării Tribunalului Galaţi, privind arestarea preventivă a primarului Simionescu. Ordinul constată suspendarea de drept a mandatului şi are efecte până la data încetării situaţiei în cauză, respectiv până când se va ridica măsura arestului preventiv”, a fost mesajul transmis de prefectul Nicu Olteanu.

Simionescu a fost arestat fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum abuz în serviciu sau fraudă cu fonduri europene. Primarul suspendat al Brăilei şi Stoica Anghelescu, actualul director executiv Direcţiei Finanţelor Publice Locale Brăila şi fostul director economic al Primăriei Brăila, sunt acuzaţi că au prejudiciat bugetul cu aproape 10 milioane de euro.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv