Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Atac la Meleșcanu: Ai votat împotriva PSD, apoi te-ai aruncat în braţele d-nei Dăncilă

“Nu poţi să vorbeşti despre acţiuni raţionale, despre alegeri bune şi alegeri rele atâta timp cât tu, Teodor Meleşcanu, ai votat în Delegaţia Permanentă a ALDE împotriva colaborării cu PSD, pentru ca mai apoi să te duci să te arunci în braţele d-nei Dăncilă”, îl acuză pe noul președinte al Senatului Ion “Iani” Popa, care fusese desemnat de ALDE să candideze pentru acest post, dar a primit numai 13 voturi.

Popa susține că acţiunile lui Meleşcanu nu pot fi considerate normale în „Banana Land-ul în care trăieşte”.

Iată postarea pe Facebook a senatorului ALDE Ion Popa:

„Văd că dl Teodor Meleşcanu, azi de la înalta funcţie de preşedinte al Senatului oferită de PSD, vine cu lecţii de moralitate, de principialitate şi de dialog politic.

Poate că toate aceste lecţii pe care le predă ca un guru al politicii trebuia să le repete înainte de a accepta o funcţie propusă de PSD, asta după ce el a votat pentru denunţarea protocolului cu PSD şi ieşirea de la guvernare.

Genul de acţiuni întreprinse de dl Meleşcanu nici măcar in Banana Land-ul în care îşi trăieşte apusul carierei politice nu cred că pot fi considerate normale.

Dacă tu, fost ministru, diplomat (şi alte titluri pe care şi le-a adăugat la CV dl Meleşcanu), nu respecţi deciziile propriului partid în care ai venit doar pentru a mai câştiga un loc de senator, atunci cum poate exista dialogul?

Nu poţi să vorbeşti despre acţiuni raţionale, despre alegeri bune şi alegeri rele atâta timp cât tu, Teodor Meleşcanu, ai votat în Delegaţia Permanentă a ALDE împotriva colaborării cu PSD, pentru ca mai apoi să te duci să te arunci în braţele d-nei Dăncilă.

Dl Meleşcanu trebuie să înţeleagă un lucru: alegerea pe care a făcut-o domnia sa este specifică oportunistului politic, care vrea cu orice preţ să îşi mai adauge un titlu la CV-ul profesional.

Alegerea dlui Meleşcanu a fost să îşi urmărească propriul interes, nu interesul ALDE”.

273 Shares