Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Barna, după ce a pierdut turul 1 în fața lui Cioloș la alegerile din USR PLUS: „Suspansul continuă”

Dan Barna a primit o palmă usturătoare de la USR-iști, la primul tur al alegerilor pentru șefia partidului, în cadrul căruia au votat online absolut toți membrii partidului, dar și cei ai PLUS, care sunt mult mai puțini. 

Astfel, el a primit doar 43,9% dintre voturi, iar Dacian Cioloș a câștigat această rundă cu 46%, în timp ce Irineu Darău a fost preferat de doar 10,1%.

Urmează turul 2, la începutul lunii octombrie.

Rezultatul votului a fost anunțat joi, iar Barna a declarat, într-o conferință de presă, că este „optimist” că va câștiga turul doi:

„Le mulțumesc susținătorilor tuturor celor trei candidați pentru felul în care s-a defășurat campania. Urmează turul 2 în care mă voi concentra să transmit mai clar perspectiva mea față de viitorul partidului. Participarea la vot e un mesaj clar de angajare și solidaritate. Sper să devină un etalon pentru momentele următoare.

Sunt optimist asupra rezultatului. Acest partid poate și va guverna România în 2024. Rezultatul confirmă că USR PLUS e un partid pe bune, în care votul fiecărui om contează. Fiecare membru contează în decizia finală.

Faptul că va fi un tur 2 arată că dezbaterea despre viitorul partidului e purtată și va duce la o mobilizare mai bună a votanților.

Ne așteptam ca rezultatul să fie în jur de 48-50%, era o incertitudine cât va lua al treilea candidat. Suspansul continuă

Decizia de ieșire de la guvernare a fost susținută unanim de conducerea partidului, e greu de apreciat dacă a contat în plus sau în minus. E un stil de lidership pe care mi l-am asumat, am fost mereu în toate bătăliile și dezbaterile”.

20 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv