Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Barna: USR nu va face alianţă cu PNL la nivel naţional pentru alegerile locale

Dan Barna, candidatul USR PLUS la alegerile prezidențiale, a anunțat că USR nu va face alianţă la nivel naţional cu PNL pentru alegerile locale de anul viitor.
 

Întrebat, într-un interviu pentru Agerpres, dacă sunt posibile înţelegeri cu PNL în cazul în care alegerile locale se vor desfăşura într-un singur tur, Dan Barna a spus că nu va exista, cu siguranță, o alianţă cu PNL la nivel naţional. El spune însă că, la nivel local, dacă vorbim de un primar PSD, iar “colegii” decid să susţină un candidat unic al opoziţiei, pot exista astfel de acorduri locale.

În ceea ce privește Primăria Capitalei, liderul USR a spus că va fi susținut candidatul cu cea mai mare susţinere populară împotriva Gabrielei Firea, precizând că după alegerile prezidenţiale va exista un comitet politic şi se va decide în partid modalităţile de susţinere a candidaţilor independenţi.

 “Pe Nicuşor Dan l-am invitat şi eu, l-au invitat şi colegii mei să se întoarcă în USR şi atunci, evident, nu ar fi avut nicio problemă să candideze pentru identificarea candidatului comun al alianţei. PLUS are deja un candidat, pe Vlad Voiculescu. Nicuşor Dan a refuzat propunerea de a se întoarce în USR. (…) Avem acordul acesta de alianţă politică, avem şi sondajul în care votează mai mulţi cetăţeni, nu doar membrii partidului, tocmai pentru a atinge obiectivul pe care l-am spus constant, de a găsi candidatul cu cea mai mare susţinere populară împotriva Gabrielei Firea. Voi susţine cu toată energia orice candidat – fie că vorbim de Nicuşor Dan, fie că vorbim de Vlad Voiculescu, fie că vorbim de un alt coleg – care generează cel mai mare suport popular”, a adăugat Dan Barna în interviu.
54 Shares