Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 

Băsescu: Cred că moțiunea de cenzură a opoziției va trece la limită, dar va trece

Fostul președinte Traian Băsescu, fost parlamentar PMP și în prezent europarlamentar, a venit, joi dimineață, să fie prezent la votul pe moțiunea de cenzură inițiată de PNL și semnată de toate partidele din opoziție, inclusiv de senatorii și deputații PMP.
 
 
Băsescu a declarat: ”Cred că moțiunea de cenzură a opoziției va trece la limită, dar va trece”.

”Cert este că PNL nu va putea face un guvern onorabil, adică fără sprijinul lui Ponta, Tăriceanu și Hunor”, a mai spus fostul președinte, într-o intervenție telefonică la Digi 24.

Băsescu a arătat că, dacă ar apela la o astfel de variantă, liberalii și-ar compromite șansele la alegerile legislative.

”În cazul în care nu va merge într-o alianță cu cei trei, nu se va putea forma un guvern al opoziției, în care, deocamdată, certă este alianța PNL-PMP, PMP având o contribuție prea mică pentru un guvern cu susținere parlamentară”, a spus Băsescu.

”Atunci rămânem pe varianta pe care va juca Ponta, de apropiere a PSD de Pro România”, a explicat fostul președinte.

El a arătat însă că un astfel de guvern nu are nicio șansă să aibă un premier numit de Klaus Iohannis.

”Dacă moțiunea nu trece, doamna Dăncilă este premier cu toate atribuțiunile și va merge înainte, dar cu o puternică compromitere a președintelui Iohannis și a lui Ludovic Orban”, a mai afirmat Băsescu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv