Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Băsescu, despre Nicuşor Dan: „Pentru o astfel de înregistrare, nepotul meu a făcut 3 ani de închisoare”

Traian Băsescu a catalogat marți, într-o conferință de presă, drept „trafic de influență pe față” intervenția lui Nicușor Dan la Primăria Sectorului 4 a nu fi demolat din „Orășelul Copiilor” imobilul unui cetățean despre care Gabriela Firea a declatrat că este „un interlop”.

„Eu vă spun un lucru simplu: pentru o astfel de înregistrare, nepotul meu a făcut trei ani de închisoare, pentru promisiune de trafic de influenţă. Aici discutăm de un trafic de influenţă direct. Deci, asta e părerea mea”, a susţinut Băsescu, întrebat la o conferinţă de presă pe această temă.

Despre faptul că i-a atribuit lui Nicuşor Dan numele de „Nicuşor ban”, Băsescu a explicat că „circulă faptul că de multe ori utilizează procesele, se spune, ca să mai facă un ban pentru fundaţie”. 

Înregistrare compromițătoare pentru Nicușor Dan. Ciolacu: „Este un purtător de vorbe pentru interlopi”

În 5 februarie 2018, Dragoș Băsescu, nepotul fostului președinte Traian Băsescu și fiul fratelui acestuia, Mircea Băsescu – care la rândul lui a făcut detenție -, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare, de Curtea de Apel București, pentru infracțiunea de trafic de influenţă.

Nepotul lui Traian Băsescu, Dragoș, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare
121 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv