Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Cîțu, Alexe și Vela au fost avizați negativ pentru portofoliile deținute și în primul Guvern Orban / POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Băsescu: Legalizarea prostituției este soluția pentru reducerea traficului de carne vie

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, joi seară, la B1Tv, că ”este momentul ca legalizarea prostituției să fie repusă în discuție ca soluție pentru reducerea traficului de carne vie”.

Băsescu s-a eferit, în contezt, la cazul Caracal și la înăsprirea pedepselor propuse de PSD, printr-o ordonanță de urgență lansată în dezbatere publică de ministrul Justiției Ana Birchall.

Traian băsescu, actual europarlamentar din partea PMP, a arătat că discuția este mai veche, la fel ca și ”lașitatea politicienilor” care nu își asumă o eventuală revoltă a Bisericii Ortodoxe Române. Traian Băsescu a declarat că din cauza lașității politicienilor ”mii de fete sunt sacrificate” și că dacă prostituția ar fi legalizată, fetele traficate ”nu vor mai fi pe mâna peștilor, ci pe mâna statului”.

Fostul președinte a dat exemplele Belgiei și Germaniei, unde prostituția este legalizată și ”nu există abuzuri” asupra fetelor care practică prostituția, datorită existenței unui cadru legal.

619 Shares