Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Remaniere de ultimă oră, după proiectul OUG de înăsprire a pedepselor!

Birchall i-a enervat pe baronii PSD: Dana Gîrbovan este propusă ministru al Justiției, iar Iulian Iancu – vicepremier pentru Economie. Iohannis îi poate respinge

Dana Gîrbovan, președintele obscurei UNJR (Uniunea Națională a Judecătorilor din România), în care sunt înscriși numai câțiva zeci de membri, revine pe tapet ca propunere din partea PSD pentru șefia Ministerului Justiției.

Baronii locali ai PSD au decis, în ședința de vineri a CEX, remanierea Anei Birchall și propunerea ca Dana Gîrbovan să fie numită ministru al Justiției, Mihai Fifor – ministru plin la Interne și Șerban Valeca – ministru la Educație.

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu îi propusese Danei Gîrbovan funcția de ministru al Justiției în anul 2017, după demisia lui Florin Iordache, în urma masivelor proteste de stradă generate de scandaloasa OUG 13 – abrogată rapid.

Dana Gârbovan, abonata Antenei 3 și preferata lui Tudorel Toader la “negocierile” pentru OUG 7/2019

Amintim că fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a purtat “negocieri” pentru modificarea OUG 7/2019 numai cu susținătorii scandaloasei ordonanței: Dana Gîrbovan (UNJR), Lucian Netejoru – șeful Inspecției Judiciare, al cărui mandat a fost prelungit de Toader printr-o OUG -, Gheorghe Stan, șeful Secției speciale de anchetare a magistraților, Lia Savonea – președinta CSM și Elena Iordache, pe care ministrul a vizitat-o la Parchetul General, unde “a venit tiptil” să facă “combinații obscure” – așa cum a acuzat procurorul general de atunci, Augustin Lazăr.

Guvernul a adoptat 5 modificări la OUG 7, în ciuda avizului negativ al CSM. Toader dă vina pe Dăncilă

Ana Birchall va prelua portofoliul de vicepremier pentru Parteneriate strategice.

Birchall i-a enervat la culme pe baronii PSD și apropiații pușcăriașului Liviu Dragnea, după ce a lansat în dezbatere publică, în urmă cu o zi, proiectul de Ordonanță de Urgență privind înăsprirea pedepselor și a condițiilor de eiberare condiționată a deținuților.

Proiect OUG. Birchall nu vrea abrogarea recursului compensatoriu, ci mărirea pedepselor

Daddy are fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare și spera să iasă din închisoare la începutul anului viitor.

Iulian Iancu, “servitorul” lui Dragnea

Totodată, baronii locali ai PSD au decis, în CEX, să îl propună pe Iulian Iancu în funcția de vicepremier pentru Economie.

Iulian Iancu este președintele Comisiei de industrii din Camera Deputaților și a fost desemnat de Liviu Dragnea negociator-șef pentru Legea offshore.

El a făcut infarct exact în timpul negocierilor aprinse.

Meserie grea de parlamentar slugă la Dragnea:
Deputatul Iulian Iancu a făcut infarct de la atâta negociat Legea offshore

Traian Băsescu, fostul președinte al României, l-a ridiculizat în octombrie 2018 pe Iulian Iancu, spunând că el și cu Varujan Vosganian sunt “servitorii atleților” Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu în bătălia dusă “fără menajamente” în Parlamentul României pentru Legea offshore.

Băsescu: “Atleţii” bătăliei pentru Legea offshore sunt Dragnea şi Tăriceanu, cu servitorii lor Iulian Iancu și Vosganian

Iulian Iancu a avut, evident, și un dosar la DNA – clasat la sfârșitul lunii iunie 2017.

DNA a clasat după 2 ani dosarul lui Lucian Șova și Iulian Iancu
122 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv