Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Boloș, învestit ministru la Cercetare și Digitalizare. PNL a renunțat la Monica Anisie

Marcel Boloș a depus jurământul de învestitură ca ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, vineri, la Palatul Cotroceni, în fața președintelui Klaus Iohannis.

După 45 de zile de la demisia fostului ministru, Florin Roman, care nu a rezistat decât trei săptămâni în funcție și a fost nevoit să plece pe fondul acuzațiilor de plagiat, PNL a renunțat să o mai propună pe Monica Anisie, fost ministru al Educației în Guvernul Orban și devenită fidela „echipei câștigătoare” a lui Florin Cîțu.

Astfel. Marcel Boloș, care la rândul său a fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Orban, intră în guvernul PNL-PSD-UDMR condus de premierul Nicolae Ciucă – și el acuzat de plagiat.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezenţi preşedintele Senatului, Florin Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, premierul Nicolae Ciucă, consilieri prezidenţiali şi de stat.

26 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv