Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Boloș o scaldă din nou cu pensiile speciale: „30 aprilie este termenul de transmitere la CE a documentelor finale”

Boloș o scaldă din nou cu pensiile speciale, avansând un nou termen: 30 aprilie, până la care Comisia Europeană (CE) așteaptă de la Guvernul Ciucă să-i transmită documentele finale prin care să ceară modificarea PNRR.

„30 aprilie este termenul de transmitere a documentelor finale. Avem cele patru lucruri pe care le-am mai menţionat – reducerea de grant, ajustarea preţului la investiţii ca urmare a creşterii costului la materiale şi manoperă, avem adăugarea capitolului REPower EU şi capitolul de circumstanţe obiective unde se încadrează plafonul de 9,4% din PIB (privind cheltuielile cu pensiile – n.r.). Ce vreau să spun este că este prima şi ultima noastră şansă de modificare a PNRR-ului pentru a răspunde, să zicem, cerinţelor de implementare până în august 2026. Dacă, să zicem, uităm vreo un jalon sau o ţintă care am vrea să o modificăm ulterior va fi, practic, aproape imposibil”, a explicat Boloş, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv