Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ca la noi, la nimeni! Primarul din Baia Mare iese din pârnaie pentru a depune jurământul şi a lua act de suspendarea din funcţie

Aflat după gratii de aproape trei luni, Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, a reuşit, surprinzător, să obţină un nou mandat de edil, iar luni a reuşit să depună şi jurământul.

sursa foto ziarmm.ro
sursa foto ziarmm.ro

Cherecheş a fost eliberat pentru câteva ore din Penitenciarul Gherla, unde se află în stare de arest preventiv, şi dus sub pază la sediul Primăriei Baia Mare unde a depus jurământul în Sala Europa.

Cherecheş ar fi vrut să depună jurământul la Catedrala Episcopală, dar nu a primit acceptul oamenilor legii. Edilul urmează să se întoarcă după gratii, însă nu înainte de a lua act de suspendarea din funcţie.

Pentru că, conform prefectului Sebastian Lupuţ, Cherecheş urmează să fie suspendat din funcţie imediat după ce a depus jurământul. Este evident că, aflat în stare de arest preventiv, edilul nu se poate ocupa de demersurile primăriei.

“Jurământul se depune luni pentru a-şi prelua mandatul de primar după alegerile locale din 5 iunie. Tot luni, Cătălin Cherecheş va fi suspendat. Începând de luni, Cătălin Cherecheş intră pe noul mandat, însă va fi suspendat atâta timp cât este în arest preventiv. În cursul zilei de marţi este convocată o şedinţă de Consiliu Local în care se va stabili care dintre cei doi viceprimari deveni primar interimar”, a declarat, pentru ziarmm.ro, prefectul judeţului Maramureş, Sebastian Lupuţ.

Vă reamintim că primarul din Baia Mare a ajuns după gratii fiind acuzat de luare de mită în formă continuată.

48 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv