Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul va aproba noile măsuri de relaxare de la 1 august adoptate de CNSU / ANM: Cel mai agresiv val de caniculă din această vară a debutat cu Cod Galben / 

Breaking News:

Chichirău îi cere demisia lui Chirica, trimis în judecată: Afectează grav credibilitatea Primăriei

Deputatul USR PLUS Cosette Chichirău îi cere demisia primarului Mihai Chirica de la Iași, împotriva căruia a candidat la alegerile din septembrie 2020 și care a fost trimis în judecată miercuri, pentru abuz în serviciu.

Chichirău precizează că rămânerea în funcție a lui Chirica „afectează grav credibilitatea instituţiei”.

Iată mesajul postat pe Facebook Cosette Chichirău:

„USR PLUS va asigura stabilitatea guvernării locale în aceste timpuri tulburi în care atât primarul cât şi preşedintele CJ sunt trimişi in judecată. Mă aştept ca Mihai Chirica să demisioneze din funcţia de primar. Atâta vreme cât ocupă această funcţie, el afectează grav credibilitatea instituţiei. Pe bună dreptate, ieşenii se vor întreba câtă încredere să aibă într-un primar trimis în judecată pentru fapte comise în calitate de viceprimar. Oricum, constat că se răzbună anii în care primarul Iaşului a făcut sluj în faţa baronetului pesedist. Procesul care a fost trimis astăzi în instanţă este legat de aranjamentele pe care Chirica le-a făcut cot la cot cu şeful lui, Gheorghe Nichita. Chirica trebuie să plece pentru că aşa este normal. În urmă cu câţiva ani, îi cerea lui Dragnea să facă un pas înapoi pentru că era trimis în judecată. Acum a venit rândul lui”.

Primarul traseist de la PSD la PNL Mihai Chirica, trimis în judecată pentru abuz în serviciu
Chirica, despre trimiterea lui în judecată: Sunt surprins, nu există niciun prejudiciu pentru bugetul local
1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv