Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
„Interesul național”, marca PSD-PNL

Ciolacu, apel la toți parlamentarii: Stimați colegi, este absolut necesar ca mâine să învestim un Guvern cu puteri depline

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, le-a transmis un mesaj intern tuturor parlamentarilor să participe, sâmbătă dimineață, la o ședință de plen pentru învestirea noului guvern.

 
Ciolacu i-a informat că activitatea Parlamentului se va suspenda, ”probabil”, în scurt timp.

Iată mesajul:

„Stimați colegi, este absolut necesar ca mâine să învestim un Guvern cu puteri depline, având în vedere că Parlamentul probabil își va suspenda activitatea în scurt timp. Vă rog să fiți mâine de dimineata în București și să participați la ședință. Vă asigurăm că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a fi protejați. Vom intra pe rând în sală, în grupuri mici și nu înainte de a face cu toții testul COVID-19. Să fim responsabili și să ne gândim că în aceste momente grele pentru țară punem mai presus de noi sănătatea și siguranța oamenilor”.

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au fost convocate pentru vineri la ora 17.00, pentru a convoca plenul sâmbătă.

Președintele Klaus Iohannis poartă consultări la telefon, vineri, cu delegația partidelor parlamentare, după ce a apărut suspiciunea că ar putea fi infectat cu coronavirus, în urma întâlnirii cu premierul interimar Ludovic Orban, care s-a autoizolat la Vila Lac 1, deoarece a avut contact cu senatorul PNL Vergil Chițac, confirmat cu acest virus. 

Cîțu a renunțat la mandatul de prim-ministru chiar înaintea votului de învestitură din Parlament

Deputatul Claudiu Năsui (USR) a declarat, după consultările la telefon cu Iohannis: „Decizia pe care înțelegem că o va lua domnul Iohannis este să-l nominalizeze încă o dată pe domnul Orban, deși acesta este, mai nou, izolat la domiciliu. Domnul Iohannis ne-a spus că poate foarte bine conduce și prin telefon și video-conferințe”

86 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv