Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Ciolacu: „Niciun membru PSD nu a spus ceva la adresa lui Ciucă. E fenomenul de scăriţă, dacă te iei de lider”

Marcel Ciolacu și-a lăudat oamenii din partid pentru faptul că nu l-au atacat pe Nicolae Ciucă, liderul PNL, partenerul său de guvernare.

Reacția lui Ciolacu vine după scandările „PSD, PSD, m..e PSD” de la Școala de vară a TNL.

Gorghiu nu se teme că Ciolacu se supără pe scandările „PSD, PSD, m..e PSD” ale tinerilor liberali (video): „Glumiţi, nu?!”

„În acest moment, cea mai bună variantă este această coaliţie. Bine ar fi totuşi să îi bage în şedinţe pe toţi care ies şi cloncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte, să se afirme ei. E fenomenul de scăriţă, dacă te iei de lider… Niciun membru PSD, niciun lider PSD din ţară, niciun membru al Parlamentului, sau membru al Guvernului, sau lider local nu a spus ceva la adresa domnului Nicolae Ciucă, prim-ministrul României şi preşedintele PNL. Poate domnii liberali care se uită la noi acum şi liderii lor înţeleg ceva din ce le-am transmis”, a spus Ciolacu, luni seară, la România TV.

Despre injuriile tinerilor liberali de la Școala de vară, liderul PSD a spus „E ruşinos ce s-a întâmplat. Am văzut că preşedinta TNL şi-a cerut scuze şi o felicit. (…) Îmi lasă un gust mai mult decât amar tot ceea ce s-a întâmplat. Data viitoare îi invit la TSD, unde au avut ateliere pe fiecare domeniu, au discutat. Fiecare face cât poate.

Din punctul meu de vedere, preşedinta lor a făcut un gest corect. Atât au putut. Poate o fi un amendament la „România educată”. E jignitor şi arată o imaturitate, cred că au o problemă internă. Când nu ai capacitatea de a dezvolta ceva, atunci înjuri. Chiar dacă e o căsnicie, cum spuneau unii, nu din dragoste, din interes. Presupun că nici în căsniciile din interes nu există astfel de jigniri”.

Cioacu a avertizat însă că în cazul în care coaliţia de guvernare nu va mai funcţiona, trebuie ca politicienii să se întoarcă „la voturile românilor”.

„Românii au întotdeauna dreptate şi cu asta am încheiat discuţia. (…) Eu am o deschidere. Simt că şi domnul prim-ministru, şi eu înţelegem destinul pe care îl avem, cel puţin pentru această perioadă, şi încărcătura din această perioadă”, a afirmat acesta. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv