Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

Ciolacu: Toţi parlamentarii PSD au decis că își vor dona 50% din indemnizaţie

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri, la finalul ședința Comitetului Executiv (CEX) Naţional al PSD, care s-a desfășurat online, că „toți parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate”.
 
 
Baronii locali ai PSD au discutat în ședința CEX despre măsurile pe care autorităţile locale le pot implementa şi despre problemele cu care se confruntă.
 
Ciolacu cere Guvernului modificarea urgentă a cadrului legal, astfel încât primăriile şi Consiliile judeţene să poată realoca din bugetele proprii sume suplimentare pentru acoperirea necesităţilor urgente şi simplificarea procedurilor de achiziţii publice strict pentru echipamentele medicale.
50 Shares