Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Update! Cioloș, greșit informat: 4 români au fost răniți în atentatele de la Bruxelles

Asigurările premierului Dacian Cioloș că niciun român nu se află printre victimele atentatele de la Bruxelles s-au dovedit eronate: Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează, marți seară, că 4 cetăţeni români sunt răniţi, unul externat și 3, dintre care unul minor, spitalizați.

raniti, atentat, atac, teroristi, -aeroport-bruxelles-225x300

Inițial, MAE a anunțat că sunt 3 români răniți, apoi a fost identificat și minorul. Reprezentanții ministerului transmit că au difuzat informaţia imediat după ce a primit-o.

Consuli din cadrul Ambasadei României la Bruxelles urmează i-au vizitat pe românii spitalizaţi.

MAE asigură că inclusiv prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei se află în legătură permanentă cu autorităţile locale şi epune în continuare toate eforturile pentru a verifica dacă printre persoanele afectate se află şi alţi cetăţeni români şi este pregătit să acorde asistenţa consulară necesară.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv