Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Cioloș: „Nici că putea un cadou mai nimerit de care să mă bucur de ziua mea!”

Europarlamentarul Dacian Cioloș, copreședinte USR PLUS și fost prim-ministru al cărui Guvern a depus la UNESCO dosarul Roșia Montană, a transmis marți, după acceptarea înscrierii sitului în patrimoniul mondial, că aceasta reprezintă un cadou de ziua sa.

El s-a născut pe 27 iulie 1969, la Zalău. 

„Este o veste mare și nici că putea să existe un cadou mai nimerit de care să mă bucur de ziua mea”, a scris Cioloș, pe Facebook.

UNESCO a înscris Roșia Montană în patrimoniul mondial. Adio, exploatare auriferă!

„Comunitatea din Roșia Montană, pe care o cunosc, merita această șansă de multă vreme, pentru că oamenii de acolo, dar și alte organizații civice din țară s-au bătut ani în șir pentru această recunoaștere. E o șansă unică la dezvoltare durabilă, o șansă pe care sper să putem să o exploatăm din plin. Este victoria tuturor celor care, prin implicarea lor civică, au salvat una dintre cele mai de preț comori ale istoriei vechi a românilor.

Însă dincolo de prestigiul de a fi parte a Patrimoniului UNESCO, este vorba în primul rând de găsirea unor soluții economice și sociale viabile și durabile, de dezvoltare turistică. Toate acestea, gândite pe profilul zonei, vor aduce bunăstare pentru oamenii din regiune.

Felicitări tuturor celor care au crezut în această șansă și care au făcut posibil momentul de azi!”, a mai scris Dacian Cioloș.

223 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv