Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Cioloş şi Iohannis o ţin langa cu “Guvernul de independenţi”

Noul premier Dacian Cioloş pare să fi uitat termenul de “tehnocrat”, deoarece spune despre membrii echipei sale că sunt “independenţi”.

guvern ciolos
sursă foto: Administraţia Prezidenţială

“Mi-ați cerut să vin cu o echipă de independenți, care și-au lăsat activitățile (…) deoparte să își pună competențele într-o echipă care cred eu că își va duce la capăt mandatul”, a spus Cioloș, în mesajul său către Iohannis, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură, marţi seara, la Palatul Cotroceni.

La rândul său, Klaus Iohannis a repetat ce a spus şi la Parlament. “Nu ştiu dacă a existat vreodată un guvern așa de independent politic” precum cel de astăzi.

“Am toată convingerea că dvs veți reuși, contrar așteptărilor unora sau altora, să vă faceți treaba foarte bine. (…) Politicienii și-au dorit un astfel de guvern”, a continuat şeful statului.

“Nu voi încerca niciodată să spun Guvernului ce să facă”, a insistat Iohannis, ca să întărească ideea de independent.

La finalul ceremoniei – unde s-a ciocnit şi un pahar cu şampanie, semn că nu mai e criză economică, aşa cum obişnuia să spună fostul preşedinte Traina Băsescu -, Klaus Iohannis a făcut o poză de grup cu membrii Cabinetului Cioloş, pentru a se include şi el în rândul “independenţilor”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv