Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
„Echipa câștigătoare” din PNL e pe cale să bată palma cu mult hulita „Ciumă roșie”

Cîțu a fugit de presă după întâlnirea cu Ciolacu: „Am găsit cu PSD multe lucruri care pot să ne unească”

Liderul PNL, Florin Cîțu, a fugit de presă după întâlnirea cu liderul PNL, Marcel Ciolacu, dar a apucat să dea câteva indicii că este pe cale să aducă la guvernare „Ciuma roșie”.

„Eu cred că am găsit în această seară multe lucruri care pot să ne unească, de exemplu situaţia pe care o vedem astăzi în România şi pentru a găsi soluţii pentru ceea ce avem astăzi în România. Avem o criză în sănătate, în energie şi pentru acestea avem nevoie de un Guvern, de o guvernare stabilă. Dacă vom reuşi împreună cu cei de la PSD să facem acest lucru, este OK”, a spus Cîțu.
 
El a arătat că „discuţia a fost una bună”, iar primele concluzii ale discuţiilor cu USR şi PSD vor fi prezentate în Biroul Politic Naţional al PNL, care va lua o decizie.
 

Întrebat despre discuțiile pe funcții, Cîțu a spus că „au fost câteva variante, unele chiar interesante, cu un premier care să se schimbe o dată la doi ani, dar nu a fost nicio concluzie. (…) Nu s-a discutat despre portofolii şi ministere, s-a discutat foarte mult despre proiecte şi obiective”.

Când întrebările au ajuns însă la „Ciuma roșie” și la faptul că și-a clădit campania internă în PNL pentru funcția de președinte dând asigurări că nu va discuta niciodată cu PSD, Cîțu a făcut pur și simplu stânca-mprejur și a i-a lăsat pe jurnaliști fără răspunsurile așteptate. 

Iohannis amână consultările până când Cîțu bate palma cu Ciolacu: „Voi așteapta să se contureze o majoritate”

Ciolacu a fost însă mai vorbăreț:Cred că suntem pe un drum corect şi dacă vom fi şi cinstiţi, şi patrioţi, acesta este drumul în care vom duce formarea unei noi majorităţi. Am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă. În acest weekend, specialiștii noștri vor lucra la un program de guvernare al PSD. Pe urmă, vom încerca între cele două programe să armonizăm”.

178 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv