Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Cîţu admite că nu va face parte din Guvernul Ciucă: „În niciun caz”

Premierul demis Florin Cîţu admite că nu va face parte din Guvernul minoritar Ciucă, pe care PNL și UDMR încearcă să îl impună în Parlament.

„Nu. În acest cabinet în niciun caz”, a răspuns Cîțu duminică, întrebat pe această temă,

„Avem atât de multă treabă la partid… Deja, astăzi e cam o lună de când am terminat Congresul PNL. E mult de muncă la partid, deci nu se pune în discuţie”, a argumentat el.

Despre preluarea funcţiei de preşedinte al Senatului după ce se va instala un Guvern minoritar PNL-UDMR, Cîţu a spus:

„E nevoie de vot. Aici vom vedea dacă va fi vot, dacă îmi voi depune candidatura, sunt alte discuţii aici. Dar, deocamdată, (…) nu se discută aşa ceva. Mă concentrez în fiecare zi pentru a avea majoritatea necesară să trecem acest guvern. Este foarte important. Veţi vedea că şi în programul de guvernare sunt măsuri pe care sunt sigur că le vor susţine şi cei de la USR, măsuri importante, pe care împreună le-am negociat în trecut. Deci, nu cred că e vreo problemă şi acolo”. 

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv