Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Cîțu, după întâlnirea cu Cioloș: „Astăzi nu am tras nicio concluzie, o să mai discutăm după BEx”

Premierul interimar Florin Cîțu a declarat miercuri seară, după întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloș, că va continua „discuțiile” cu acesta, după ce Biroul Executiv (BEx) al PNL va lua joi o decizie.

„Astăzi nu a nu am tras nicio concluzie, o să mai discutăm. (…) Voi merge în PNL, vom avea mâine ședință de BEx, nu iau singur deciziile. Lucrurile sunt foarte clare: Coaliția PNL-USR-UDMR nu mai există din momentul în care USR a semnat moțiunea alături de AUR și apoi a votat moțiunea PSD. De aceea spun că soluția trebuie să vină de la PSD și AUR. Noi suntem un partid parlamentar. Dacă au nevoie de voturi, putem discuta. PNL va face o desemnare de premier când va avea o majoritate”, a spus Cîțu, după circa o oră și jumătate de discuții.

Întrebat dacă PNL va avea o propunere pentru şefia Camerei Deputaţilor, după ce Ludovic Orban a demisionat miercuri, el a spus:

Decizia a fost că o să îl susţinem pentru interimar pe domnul vicepreşedinte Florin Roman. După aceea vom discuta şi vom vedea dacă şi cine o să fie persoana desemnată din partea noastră pentru preşedintele Camerei Deputaţilor. Vom avea o persoană, dar, deocamdată, avem o decizie pentru a-l susţine pe domnul Florin Roman ca preşedinte interimar”.

Cîțu nu a negat când a fost întrebat dacă şi-ar dori să preia el şefia Senatului. Cîțu a râs copios și a evitat răspuns tranșant: „Haideți să nu discutăm acum! Deocamdată sunt premier interimar şi sunt foarte multe lucruri de rezolvat”.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv