Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:
Bătălie pentru șefia PNL: Orban ar vrea un PNDL 3, să-i țină sub control pe primari la fel ca Dragnea, iar Cîțu îl ironizează că banii sunt la Guvern...

Cîțu îl întrece pe Orban în promisiuni din bani publici către baronii locali ai PNL, pentru voturi la congres

Premierul Florin Cîțu îl întrece pe fostul prim-ministru, Ludovic Orban, în promisiuni de bani publici către baronii locali ai PNL, pentru a primi de la ei voturi la congresul din 25 septembrie al partidului, care își alege noua conducere.

La doar o zi după ce Orban declarase că este necesară lansarea unui nou PNDL 3 (Program Național de Dezvoltare Locală) pentru autoritățile locale, Cîțu a anunțat joi, la Timișoara, că Guvernul va da bani de investiții în drumurile județene și cele comunale, finanțate de la buget și nu din fondurile europene.

„Acele localități unde nu s-a putut investi în drumuri județene și comunale au rămas în urmă. Vom demara un program de investiții special pentru aceste drumuri. Vor avea prioritate localitățile unde deja există canalizare și apă. Le vom face prin buget, nu se poate prin PNRR. Structura programului o voi anunța în perioada următoare”, a spus Cîțu într-o conferință de presă la Timișoara.

„Să aibă prioritate comunitățile care au deja canalizare și apă, să le premiem pe acelea în care s-au mobilizat primarii”, a adăugat premierul.

PNDL a fost înființat de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, pentru a-i ține sub control politic pe primari și președinții de consilii județene (CJ). 

Întrebat dacă va înființa PNDL 3, Cîțu l-a ironizat pe Orban: „Când anunți un program, e bine să anunți și sursa de finanțare. Că, așa, putem să anunțăm toți programe… (…) Nu știu despre acel program al lui Ludovic Orban”.

Evident, Cîțu va da banii abia după congres, acelor baroni care îl vor vota…

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv