Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Cîțu îl lasă cu ochii-n soare pe Nicușor Dan: „Nu vom susține de la bugetul național un derapaj la București”

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că a discutat cu primarul general Nicușor Dan despre eșuarea aprobării bugetului Capitalei, despre care USR PLUS reclamă că este supradimensionat, și a precizat că Guvernul nu va susține din bugetul național  „un derapaj la București”, care să ducă la întârzieri și incapacități de plată.

„Mesajul meu este clar: nu vom susține de la bugetul național întârzieri care se ducă după aceea la incapacități de plată și apoi să plătim mai mult”, a declarat Florin Cîțu, afirmând că a discutat cu Nicușor Dan despre blocajul privind bugetul Capitalei.

Cîțu a insistat că „bugetul național nu va susține un derapaj la București”.

Întrebat dacă veniturile de 7 miliarde de lei, prevăzute pentru București, sunt realiste, Florin Cîțu a spus că cei care au construit bugetul „trebuie să vină cu această explicație”.

„Vom vedea care va fi execuția bugetară. Până acum, execuția bugetară arată că avem venituri mari mari decât am prognozat. Anul acesta, până acum arată venituri mai mari”, a spus Cîțu.

USR PLUS: Nicușor Dan a supraestimat în buget venituri de 1,7 mld lei. În 2020 banii n-au venit și au fost tăiați de la investiții

El și-a exprimat speranța că reprezentanții PNL și USR PLUS vor găsi o soluție, „cât mai rapid”.

„Se va vota bugetul și vom merge mai departe. După aceea, putem să ne gândim și la soluții”, a spus premierul.

USR-PLUS blochează bugetul Capitalei propus de Nicușor Dan. PNL îl susține, dar n-are voturi suficiente
43 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv