Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Cîţu: În România nu se va aplica certificatul verde, românii vor putea merge în vacanţă

Premierul Florin Cîţu a declarat luni că românii vor putea merge în vacanţă, în țară, fără certificatul verdepropus de Comisia Europeană.

Întrebat dacă certificatul verde se va aplica şi în România, premierul a spus:

„Nu. În niciun caz. În România nu se va aplica certificatul verde, românii vor merge în vacanţă fără. De aceea avem acest comitet interministerial, pentru a ne asigura că sunt reguli pe care le vor respecta, dar fără certificat verde”.

Cîţu a anunțat înființarea unui comitet interministerial pentru „revenirea la normalitate”, începând de la 1 iunie.

„Începe sezonul de vară. Aş vrea să avem o vacanţă mult mai bună ca anul trecut şi mai sigură şi ne vom asigura (de acest lucru – n.r.) prin măsurile pe care le vom lua şi pe care sunt sigur că şi cei care sunt în industria turismului, în special, le vor respecta anul acesta”, a afirmat el.

VIDEO. Cîțu: Revenirea la normalitate, de la 1 iunie. Vă cer răbdare, măsurile luate au dat rezultate

Comisia Europeană a propus crearea unei adeverinţe electronice verzi pentru a facilita libera circulaţie, în condiţii de siguranţă, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19. Adeverinţa electronică verde va constitui dovada că deţinătorul a fost vaccinat împotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 sau s-a vindecat de COVID-19. 

283 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv