Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Cîţu, „înarmat” cu Rareș la ședința Coaliției: „PNL are două propuneri simple de scădere a facturillor la energie”

Fostul prim-ministru Florin Cîţu, lider al PNL, a declarat că are „două propuneri simple” de scădere a facturillor la energie, pe care le va prezenta în ședința de luni a Coaliției – prima din acest an.
 
 
„PNL va avea două propuneri simple: pentru consumatorul casnic există varianta de a ne întoarce pe o perioadă determinată, până în şase luni de zile (…) la preţul reglementat, pentru consumatorul companii mici şi mijlocii şi restul de consumatori putem să discutăm de variante de compensare de la buget”, a spus Cîţu, înainte de a intra la discuții.
 
Cîțu a a venit la şedinţă însoțit de mai mulţi lideri din conducerea PNL, printre care Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Dan Vîlceanu şi ministrul Energiei, Virgil Popescu.
 

PSD a anunțat că a pregătit un pachet de măsuri menite să scadă facturile românilor la electricitate și gaze. Social democrații propun scăderea TVA-ului și creșterea plafonului de consum care ar duce implicit la compensarea facturilor la energie. Banii necesari vor veni, spun social-democrații, din supra-taxarea companiilor din energie și din dividendele plătite de aceștia la bugetul de stat.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv