Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Cîțu neagă scenariile lui Rareș Bogdan: „Nu pot să schimb aritmetica guvernamentală, am da jos Guvernul”

„Nu pot eu să schimb aritmetica guvernamentală, ar însemna să dăm jos propriul Guvern, ceea ce nu se va întâmpla”, a declarat, sâmbătă, premierul Florin Cîțu.

El a negat scenariile lansate de nemulțumiții din PNL în frunte cu Rareș Bogdan – care, altfel, promitea la scenă deschisă în campania pentru parlamentare că „Secția Specială va fi desființată în maxim 30 de zile”.

Susținător înfocat al premierului, Rareș Bogdan îl critică pe Ludovic Orban de câte ori are ocazia, pentru modul cum a negociat portofoliile, în decembrie, la formarea coaliției de guvernare.

Cristian Ghinea, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, s-a arădat deranjat de anunțurile triumfaliste ale liberalilor privind preluarea unor ministere de la USR PLUS, după ce Florin cîțu îl va detrona pe Orban, la alegerile de la congresul PNL din 25 septembrie.

Ghinea a avertizat public că USR PLUS va ieşi de la guvernare, dacă pierde vreun minister.

Cîţu se face însă că nu înţelege „acest comentariu”:

“Nu a fost nicăieri o discuţie să piardă USR vreun minister, avem un protocol deja semnat, nu înţeleg, dar trebuie să nu uităm că şi ei sunt în campanie electorală şi aceste comentarii trebuie să rămână în acest context”.

25 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv