Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
Premierul profită de protestul minerilor la fel ca PSD, doar că amintește numai când îi convine despre trimiterea silită în șomaj tehnic a angajaților din privat, în timp ce bugetarii au primit și creșteri de salarii, și prime în 2020

Cîțu: Nu voi permite o mineriadă. Și-au primit salariile, când 4 milioane au fost în şomaj tehnic

Premierul Florin Cîţu le-a amintit minerilor, luni, că și-au primit salariile, la fel ca toți bugetarii, în anul 2020 când 4 milioane de angajați din mediul privat au fost trimiși în şomaj tehnic de către Guvernul Orban, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cîțu a declarat, luni, că protestul nu este o soluţie care rezolvă problemele din Valea Jiului şi a precizat că nu va „permite o mineriadă” în mandatul său.

„Este un domeniu dificil şi ştim foarte bine că această tranziţie la economia verde în toată UE vine cu probleme. Îi înţeleg, ştiu că trec printr-o perioadă dificilă. Nu cred că soluţia pe care au ales-o este una care rezolvă problemele. Acest Guvern a arătat foarte clar, şi anul trecut şi anul acesta, salariile au fost plătite la timp. Avem soluţii şi pentru următoarele trei luni de zile. În acelaşi timp, eu cred că trebuie să ne uităm la întreaga imagine a economiei. De aceea spun că soluţia pe care au ales-o nu cred că este una bună. În 2020, când au fost plătite toate salariile şi ale minerilor, lună de lună în România au fost 4 milioane de oameni în şomaj tehnic, pentru că trecem prin cea mai mare criză din sănătate”, a spus Cîţu.

Premierul a acuzat că foarte mulţi politicieni profită de pe urma  minerilor, care protestează de 7 zile. 

15 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv