Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Ciucă l-a plasat pe Burduja ministru interimar al Educației, după demisia lui Cîmpeanu în scandalul plagiatului

Premierul Nicolae Ciucă l-a plasat pe Sebastian Burduja ministru interimar al Educației, după demisia lui Sorin Cîmpeanu pe fondul scandalului de plagiat.

Acuzat de plagiat, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu (PNL), a demisionat; redevine rector, funcție din care se autosuspendase

Cîmpeanu, despre noile acuzații de plagiat: „Obiectivul articolului (Emiliei Șercan) este blocarea legilor educaţiei”

Președintele Klaus Iohannis l-a sacrificat pe Cîmpeanu (vizat de moțiunea USR, ce implica explicații de la tribuna Parlamentului din partea acestuia) în speranța că va reuși să estompeze acuzațiile de plagiat care li se aduc altor doi protejați ai săi – premierul Ciucă și ministrul de Interne, Lucian Bode.

UPDATE! USR și Forța Dreptei au depus moțiune împotriva lui Cîmpeanu: „Apărătorul plagiatorilor este chiar el plagiator”

Anunţul privind instalarea lui Burduja la conducerea Ministerului Educaţiei a fost făcut, vineri dimineaţă, de purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Burduja (fiul lui Maricel Burduja de la Bancorex) este, de 4 luni, ministru al Cercetării, la o lună după ce premierul Ciucă îl luase consilier onorific. Burduja se remarcase prin atacuri furibunde la adresa primarului USR, Clotilde Armand, în calitate de șef al filialei PNL Sector 1 și de consilier local al Sectorului 1.

PNL Sector 1: Nu sunt întrunite condițiile legale pentru rezilierea contractului cu Romprest

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că a acceptat demisia lui Cîmpeanu şi că vor avea loc consultări în PNL şi în coaliţie pentru o propunere care să fie înaintată preşedintelui Klaus Iohannis.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv