Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Parlamentul l-a revocat pe Bădălău de la vicepreședinția Curții de Conturi / JUSTIȚIE: Cocoş, Crinuţa Dumitrean, Diacomatu și „Stelu” au scăpat de condamnări / ÎCCJ: Faptele s-au prescris  / CCR se va pronunța în 14 decembrie pe suprataxarea contractelor de muncă part-time / 

Breaking News:

Ciucă mai inaugurează o dată interconectorul de gaze Bulgaria-Grecia

Premierul Nicolae Ciucă mai inaugurează o dată interconectorul de gaze Bulgaria-Grecia, după ce a făcut-o deja pe 7 iulie, împreună cu ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ciucă și Virgil Popescu, la inaugurarea interconectorului de gaze Grecia-Bulgaria

„Urmează ca sâmbătă să particip la activitatea de inaugurare a interconectorului de gaze dintre Grecia şi Bulgaria, activitate care se va desfăşura la Sofia. Vor fi prezenţi oficiali ai Bulgariei, ai Greciei, Azerbaidjanului, preşedintele Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen”, a declarat Ciucă, la începutul şedinţei de joi a Guvernului.

„În felul acesta, ne asigurăm că interconectorul va reuşi să dea relevanţă sistemului propriu de gaze la care compania noastră Transgaz a lucrat şi a reuşit să îl pună în valoare. Este vorba de sistemul BRUA. Practic, avem asigurată conectarea şi garanţia că poate fi asigurată coerenţa aprovizionării cu gaze pe verticala sud-nord”, a mai spus Ciucă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv