Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
PSD s-a sucit și vrea la guvernare, așa că singura soluție pentru Iohannis și „guvernul meu” este să reprimească USR la Palatul Victoria...

Ciucă merge la Iohannis să ia „lumină” pentru refacerea coaliţiei, ca să nu pice la vot ca Dacian Cioloș

Premierul desemnat Nicolae Ciucă vrea mandat „de la PNL” pentru refacerea coaliţiei, deoarece a primit un răspuns „tranșant” din partea USR că nu susţine un guvern minoritar. În caz contrar, Ciucă renunță la mandatul primit de la președintele Klaus Iohannis.

Ciucă se va întâlni cu Iohannis pentru a primi „lumină” să refacă, după un blocaj de două luni, coaliţia PNL-USR-UDMR.

„Am fost să argumentăm proiectul pentru care am solicitat această întrevedere şi este un răspuns cât se poate de tranşant: USR nu susţine un guvern minoritar şi există o soluţie, şi anume aceea a refacerii coaliţiei (…) Neavând un mandat, nu am putut să răspund la acest subiect. Voi merge la partid şi voi discuta cu conducerea partidului şi vom vedea ce decizie se ia. (…) În acest moment, am încheiat discuţiile cu USR şi, în funcţie de ce decizie vom lua, vom continua procesul de negociere”, a declarat Nicolae Ciucă.

El a catalogat situația drept „foarte dificilă” şi a făcut apel la maturitate politică.
Pe de altă parte, Ciucă a lăsat să se înțeleagă că își va depune mandatul, în situația în care trebuie să meargă în Parlament cu un guvern minoritar care să cadă la vot.
 
Întrebat ce şanse dă învestirii unui guvern, Ciucă a afirmat că încă are speranţe: „Acum încă am speranţe să se poată învesti un guvern în acest mandat. Atunci când voi considera că aceste şanse nu mai sunt, voi proceda ca atare”.
 
Luni seară, Ciucă și Cîțu se vor întâlni cu președintele Klaus Iohannis pentru a primi noi ordine.
35 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv