Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Ciucă neagă că ar vrea portofoliul Dezvoltării la „rotativă” și înțelege blocajul lui Ciolacu: „Nu ar fi onest să predau un mandat cu probleme”

Premierul Nicolae Ciucă neagă că ar vrea portofoliul Dezvoltării de la UDMR,  la „rotativă”, și înțelege blocajul anunțat de Marcel Ciolacu în privința transferului de ministere între PNL și PSD, invocând greva generală în Educație.

Grevă în Educație, a 2-a zi. Ciucă le spulberă orice speranță profesorilor: „Nu putem să sporim în acest moment cheltuielile, avem țintă de deficit”

„Nu ar fi nici onest, nici corect, nici principial să predau un mandat care să aibă probleme, să aibă… Oricum sunt probleme, orice asumare de mandat presupune de la sine şi asumarea problemelor. Nimeni nu ne dă o situaţie rezolvată şi să o guvernăm. Venim la guvernare ca să rezolvăm problemele. Dar, încă o dată, o astfel de chestiune n-aş putea să o fac, pentru că nu mi se pare, cum spuneam, nici principial şi nici onest şi este o chestiune care are continuitate într-o coaliţie care şi-a asumat guvernarea într-o situaţie deosebit de dificilă pentru ţara noastră”, a declarat, marți, Nicolae Ciucă.

Premierul a precizat că la rocada guvernamentală nu va prelua portofoliul Dezvoltării, aşa cum s-a vehiculat în ultimele zile.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv