Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Ciucă: „Nu putem să lăsăm copiii, în prag de examen şi de finalul anului de învăţământ, suspendaţi”

„Nu putem să lăsăm copiii astăzi, în prag de examen şi înainte de finalul anului de învăţământ, suspendaţi pentru că nu avem soluţii pentru problemele pe care dumneavoastră le ridicaţi”, le-a spus premierul Nicolae Ciucă liderii celor trei sindicate din Educație, duminică, la sediul Guvernului.

La întâlnirea cu reprezentanții sindicatelor a participat și liderul PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu ministrul Muncii, Marius Budăi, și cu cel al Finanțelor, Adrian Câciu, alături de ministrul Educației, Ligia Deca, și de nelipsitul ministru al Internelor, Lucian Bode, dovedit de UBB că a plagiat în lucrarea sa de doctorat.

Ciucă, acuzat și el că a plagiat în teza sa de doctorat, și-a continuat proba de ipocrizie, în înregistrarea video postată pe Facebook :

Am asumat că prioritatea este educația și în continuare va fi public că prioritatea este educația, ea rămâne în topul asumărilor noastre la nivelul coaliției. Am discutat și am făcut în așa fel încât Legile Educației să fie cele mai dezbătute, deci, până în acest moment.

Este vorba de viitorul copiilor, este vorba de liniștea părinților și este vorba de ceea ce proiectăm pentru țara noastră, iar asta nu se poate face decât prin educație.

Și atunci vă rog să vă aduceți aminte toate măsurile pe care le-am luat, nu vreau să le reiterez acum. Tot ce am putut să facem ca să dăm un semnal clar că educația este prioritatea noastră numărul unu, alături de sănătate.

Este vorba de viitorul copiilor, este vorba de liniștea părinților și este vorba de ceea ce proiectăm pentru țara noastră, iar asta nu se poate face decât prin educație. Și atunci, vă rog să vă aduceți aminte toate măsurile pe care le-am luat, nu vreau să le reiterez acum, tot ce am putut să facem ca să dăm un semnal clar că educaţia este prioritatea noastră numărul unu alături de sănătate.

Ca atare, faptul că dumneavoastră sunteţi prezenţi astăzi aici înseamnă încă o dată o asumare a responsabilităţii la nivelul Guvernului, la nivelul coaliţiei că putem să găsim soluţii”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv