Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Consilierii locali ai PNL și PSD refuză să o mandateze pe Clotilde Armand să ceară în instanță rezilierea contractului cu firma de salubrizare Romprest încheiat în mandatul liberalului Andrei Chiliman

Clotilde Armand convoacă din nou Consiliul Local pentru rezilierea contractului cu Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, luni, că va convoca din nou Consiliul Local, într-o ședință de urgență, pentru marţi, pentru a fi mandatată să ceară instanței rezilierea contractului cu Romprest.

„Voi convoca din nou pentru mâine o şedinţă de urgenţă având pe ordinea de zi acelaşi proiect de hotărâre ca vineri: mandatarea primarului Sectorului 1 în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1. Sper ca de data asta consilierii PNL şi PSD să se prezinte”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a afirmat că instanţa a decis şi i-a dat dreptate că primarul trebuie împuternicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest în justiţie, pentru că parte din acest contract este Consiliul Local, nu primarul.

„Ce au spus consilierii PNL după şedinţa de vineri la care nu s-au prezentat? Exact pe dos. Că nu trebuie acordul Consiliului Local”, a adăugat Clotilde Armand.

PNL Sector 1 a transmis, vineri, că primarul Sectorului 1 nu are nevoie de împuternicirea Consiliului Local pentru a cere instanţei rezilierea contractului cu Romprest.

Mai mult, liberalii susțin că nu sunt întrunite condițiile de reziliere a acestui contract încheiat de fostul primar PNL Andrei Chiliman.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv