Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

Conducerea PSD a convocat miniștrii partidului la o discuție „aplicată”

Luni a avut loc şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN) al PSD, în cadrul căreia au fost convocați miniştrii partidului, pentru „o discuţie aplicată”.

Discuțiile s-au referit la programul de guvernare – „ceea ce s-a realizat până astăzi şi ce va urma ca şi proiecte, propuneri ale PSD pentru programul de guvernare de la sfârşitul lui mai, atunci când va avea loc rotaţia premierilor”, a declarat, la final, purtătorul de cuvânt al social-democraților, Radu Oprea.

„Vă aduc aminte de un program care deja este pomenit în spaţiul public, vorbesc despre programul care se referă la materialele de construcţii – pentru că avem un progres mare în zona de infrastructură şi în zona de construcţii şi sigur că ne dorim să echilibrăm şi balanţa comercială, astfel încât cât mai multe din materialele de construcţii pe care le folosim în România să fie produse aici. Este celebrul exemplu al bitumului, dar nu numai”, a spus Oprea.

El s-a referit și la scumpirea producelor agroalimentare:

„Vedeţi această presiune pe care o resimţim cu toţii referitoare la creşterea preţurilor la produsele agricole. Una dintre măsurile care poate fi luată rapid înseamnă să stimulăm oferta pe piaţă, adică să fie produse cât mai multe din aceste produse agroalimentare în România, produse de calitate, ceea ce va însemna cu siguranţă şi preţ mai mic. Este doar unul dintre programele cu care vrem să venim pentru a lupta cu inflaţia şi cu creşterea preţurilor în acest domeniu”.

Radu Oprea s-a referit și la păduri: „A trecut de Senat OUG referitoare la guvernanţa corporativă şi a rămas în spaţiul public o chestiune legată de pădurile României. Vreau să vă spun un mesaj foarte clar – faptul că atâta timp cât PSD se află la guvernare niciun metru pătrat din pădurile României nu va fi vândut. Din contră, PSD are un program referitor la împăduriri şi eu cred că în această perioadă suprafaţa împădurită a României trebuie să crească şi trebuie să găsim inclusiv acele formule în care să putem cumpăra păduri care sunt astăzi într-o altă proprietate, nu a statului”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv