Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Consilier județean la CJ Iași din partea PNL, luptătorul K1 Cătălin Moroşanu candidează acum la Galați

Cunoscut mai mult pentru participarea la emisiunile mondene și performanțele sportive, luptătorul K1 Cătălin Moroşanu (36 ani) nu a reușit să facă mare lucru în funcția de consilier județean din partea PNL la CJ Iași, unde a fost ales în urmă cu patru ani, în iunie 2016.

Acum, deși este originar din localitatea Cotnari, județul Iași, Cătălin Moroșanu nu mai candidează aici, ci tot pe un loc eligibil pe lista PNL la Consiliul Județean (CJ) Galați. Argumentul: l-a rugat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, senatorul George Stângă, de care îl leagă o prietenie de pe vremea când amândoi făceau parte din structurile centrale de conducere ale tineretului liberal. Pentru cine nu știe, Moroșanu este membru PNL din anul 2012.

Între timp, Moroșanu îmbină utilul cu plăcutul, deoarece la Galaţi, el urmează în prezent cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos. Sportivul este absolventul Facultății de Drept a Universității din Iași.
 
Cătălin Moroşanu a mai spus că a ales să candideze la CJ Galaţi pentru că la CJ Iaşi nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului dezvoltarea sportului de masă la nivel judeţean.
227 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv