Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Cosette Chichirău îl taxează pe Chirica: „Discurs tipic de PSD-ist prins la furat”

Deputatul Cosette Chichirău, lider al USR PLUS Iaşi, l-a taxat, joi, pe primarul penal Mihai Chirica, traseist de la PSD la PNL, care s-a plâns într-un mesaj video că se simte „într-un grav pericol” după ce l-a pus sub acuzare și DIICOT, la doar câteva luni de la trimiterea sa în judecată de către DNA, pentru fapte de corupție.

„Sper ca PNL să nu gireze prin tăcere discursul lui Chirica. Este un discurs tipic de PSD-ist prins la furat, din categoria Dragnea-Năstase. Iar asta nu face cinste PNL”, a transmis Chichirău, joi, pe Facebook.

„Cer conducerii naţionale a PNL să se disocieze urgent de declaraţiile lui Mihai Chirica şi să-i retragă sprijinul politic. Primarul Iaşiului a declarat că se află într-o situaţie care îi «slăbeşte încrederea în justiţie într-un mod radical», insinuând că justiţia s-ar putea face «în cabinetele de partid». Sper ca PNL să nu gireze prin tăcere discursul lui Chirica. Este un discurs tipic de pesedist prins la furat, din categoria Dragnea- Năstase. Iar asta nu face cinste PNL”, a precizat ea.

Cosette Chichirău este de părere că orice altă decizie a liberalilor în afară de retragerea sprijinului politic este „o tentativă de a pune batista pe ţambal, iar ieşenii nu vor tolera asta”.

„De asemenea, cer CSM să ia atitudine faţă de declaraţiile primarului Iaşului. Astfel de insinuări fac rău sistemului de justiţie din România, sunt incorecte faptic şi sunt nocive pentru societate”, a scris Cosette Chichirău.

Traseistul penal PSD-PNL Mihai Chirica se dă speriat: „Mă simt într-un grav pericol”
378 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv