Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Cu 3 luni întârziere! Calendarul dezbaterii și votului final în Parlament pe Bugetul de stat pe 2019

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au aprobat, sâmbătă, calendarul dezbaterii și adoptării în plen a Bugetului de stat pe 2019, după ce Guvernul Dăncilă a aprobat proiectul de lege abia vineri, cu 3 luni întârziere.

Astfel, parlamentarii vor putea depune până luni la ora 12.00 amendamentele, care vor fi centralizate în două ore, până la 14.00.

Comisiile de specialitate din Parlament vor da avize tot luni, de la ora 15.00.

Marţi şi miercuri, comisiile de buget-finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor vor elabora rapoartele și le vor depune până miercuri la ora 15.00 la Birourile permanente reunite.

Şedinţa comună a celor două camere ale Legislativului pentru dezbaterea şi adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019 va începe miercuri, la ora 16.00. Votul final este programat vineri.

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a publicat vineri noapte un nou proiect de buget, cu un deficit bugetar cu 1,3 miliarde de lei mai mare decât în varianta iniţială publicată la 31 ianuarie, precum și cu venituri mai mici.

DOCUMENT. Deficit mai mare în noul proiect de Buget pe 2019, față de prima variantă
36 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv